VÄRLDENS BÄSTA KÖP...gjorde jag idag. Sydvästen är så underskattad och ja, jag bär den med lycka och stolthet och nej, färg fick jag inte välja. Detta var tydligen enda regnmössan i hela Västernorrland.

Även lilltroll fick en mössa som hon fanatiskt ratar och försöker slänga ur vagnen vid varje ouppmärksammat tillfälle. Jag försöker förklara att accessoarer är jätteviktiga men då pekar hon bara på sydvästen och garvar.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Förstår ju Daisy, att hon garvar åt din nya "mössa"!!! Men den mössa Daisy fått har jag tittat på åt Sanna så: den är ju riktigt fin!!!

2008-08-18 @ 23:15:50
Postat av: Helene Nilsson

Jag skulle också kasta av mig den mössa så fort jag kunde ifall min mamma tvingade mig att ha en sån mössa.By the way; jag är så otroligt busy så det finns inte en chans i världen att jag hinner blogga. Du vet jag räddar liv, och ser till att familjen överlever samt ser till mina egna behov. Blogg-uppdatering kommer när jag ser att hela världen lever och klarar sig utan overdeliga mig! Kram på dig!

2008-08-19 @ 10:46:44
URL: http://www.taflin.net
Postat av: Gremlulu

Men ha på dig sydvästen hela tiden. Fy fan vilken fin. Jag har tillgång till en gul likadan, vi borde göra någonting av det här.

2008-08-19 @ 21:14:12
URL: http://gremlins.blogg.se/
Postat av: Tågmamman

Gramlun - vi gör en p-rulle (men utan det smutsiga), den slår nog stort på oljetankers.

2008-08-20 @ 20:08:43
URL: http://mestommig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0