Tightass

Jag är tv-galning. I min gamla singeliblandlya hade jag en skitrisig tv utan text-tvfunktion och som antagligen alla andra en fjärris utan batterilucka som hette Eddy, hur kass den än var så stod den på dygnet runt.
Det är ingen större skillnad här, tvn står på jämt men... här ute på vishan är signalen till boxern lite si och så - pixeltv är vanligt.
Nu gör jag ett tappert försök att titta på grammisgalan trots att jag hatar svensk musik i allmänhet men det är bättre mottagning på 3:an där Victorias secret har halvnakenshow och det bådar inte gott för självförtroendet - fy f.n vad tajta rumpor (och pyttesmå) dessa modeller har.
Nu har vi en liten tv men det känns inte som att det gör nån skillnad - om nån läser detta som har en gigantisk tv hemma och ser att modellerna egentligen har feta rövar får ni gärna meddela.

Måste titta på animalplanet (funkar alltid) istället när jag inser att sist P såg mig avklädd hade jag nog nättrosor från hospitalet - kanske ska spela in showen åt honom, han borde vara erotiskt utsvulten.

Kommentarer
Postat av: Miss A

Har "tjock-tv", som min far kallar det för...vågade inte ens chansa på att se Victoria´s Secret.
För hur feta rumporna än blir, så är dom definitivt mindre än min. Däremot har ishochey ett högt nöjesvärde på tjock-tv
- sällan har man väl sett muskelbyggare spela hockey - alla, tom Z ser ut som små kubiker.

Postat av: Helene Nilsson

Men vännen! Du behöver nog inte ha komplex för din lill-rumpa som förmodligen är minst i hela Matfors... Kanske minst väster om Sundsvall. tyvärr blev inte Victora´s Secret rumporna nå större på min TV även fast vi har 50 tum plasma tv som sitter uppfläkt över hela väggen.... smårumpor där också... ungefär som din! Kram på dig vännen

2008-01-10 @ 17:00:03
URL: http://www.taflin.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0