Jag gråter mjölk

Jag fick en kopp kaffe med mjölk imorse - sen var mjölkpaketet tomt.

Vädret är ju inte strålande för en promenad men utan valfri mängd kaffe ser jag ut som ett åskmoln och dricka kaffe utan mjölk är ett alternativ jag endast vänder mig till när kossor blivit fembenta pga miljöförstöring.

Jag valde vad jag trodde var det lindrigaste alternativet att cykla in till byn. Regnkläder har jag i nästan lika neongalna färger som monstret så vädret bekommer mig inte direkt.

Jag kom ca 50 meter när jag allvarligt övervägde att vända om eftersom mjölksyran bubblade i mungiporna. Jag menar allvarligt övervägde att vända om (hur kaffesugen är jag egentligen?!).
Med min sista suck av självdisciplin tog jag mig till affären och fyllde min rygga med 1,5 l mjölk-tetra - ska det va, ska det va rejält!

När jag kom hem var mina kläder lika blöta på insidan som utsidan och min lår darrar än från den enorma ansträngningen av att cykla ca 20 min effektiv tid! Strax efter hemkomsten ringde bonden och undrade hur min dag fortskred och jag berättade om mitt hjältedåd och hans svar var: "Varför kunde du inte ta den oöppnade mjölkförpackningen som ligger i kylen" och följde upp med ett asgarv.

Det här kommer jag aldrig att få glömma....

Kommentarer
Postat av: Linda L.

Var med om samma sak för nån helg sen, slut kaffe hade vi. Jag promenerade till affären och köpte kaffe, kom hem och brygde det för att upptäcka att mina barn druckit upp all mjölk....

2010-04-09 @ 13:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0