4 sek i andra sammanhang

Trodde jag fått napp på min annons i dagbladet om att ny sambo söktes under gatufestveckan när jag efter en promenad hittar inte mindre än tre killar ståendes på gården med varsin kopp kaffe.
Så var dock inte fallet utan de var ställningsbyggare och när jag nämnde ordet "ny pappa sökes" mumlade de "dyrt underhåll" och smällde upp pinnar och plank på 1 timme.  Ska köra samma grej med takbytarsnubbarna och se om det går lika fort.

Börja inte...

... fnula på det här testet 


Ni kommer att bli tossiga. Det är jag.

19 och 46 piiip

Jag är så uttråkad att jag går och lägger mig. Kanske väntar en dejt med Kenny?


Jag blev utmanad...

..av Loggan.

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

1. Min favoritbok är SAOL - jag älskar att hitta ord jag inte känt till tidigare och finurla lite över dem. Försöker lära mig alla ord på bokstaven Q utantill.

2. Jag har blivit inbjuden till Luftgitarrs-SM i Stockholm tre år i rad men tyvärr aldrig deltagit.

3. Jag kan oftast lära mig en sångtext efter att ha hört låten en gång. Inte alltid så roligt med tanke på vilken skitmusik som finns. Å andra sidan kan jag inte läsa noter om mitt liv så hängde på det.

4. Jag hatar mina föräldrars vitpepparkvarn (älskar dock dem oerhört). Den lämnar stora arga korn som bedövar hela munnen. För att inte tala om muskot i potatismos - vad är det för j.a påhitt?

5. Jag har inget körkort. 30 år och icke bilburen. Katastrof, jag vet men jag vill kunna saker innan jag ska göra dem och i detta fallet får jag inte ihop det riktigt.

6. Jag har återkommande drömmar om att jag är ihop med Kenny Rogers - hur skruvat som helst.

Jag utmanar Åsa Helene och Frida

Årets: Håll Käften!

När Boxer-pojken frågar om jag är nöjd med servicen efter att jag fortfarande inte fått nån CA-modul och han vill att jag ska försöka skaffa en själv via återförsäljaren  ?????????? VILKEN SERVICE ?????????

Den har inte kommit än, den där j.a prylen, efter snart 2 månader och när lille mannen på telefonen bestämt hävdar att den boxer vi fått är mycket bättre än den som var tänkt från början skriker jag lugnt och taktfast

Bättre?! Den fungerar ju inte!!!

Ja, samtalet var inte trevligt och det är först nu jag kan skriva om det trots att det skedde för 4 dagar sen. Jag vann ju såklart och de ska göra precis som jag tänkt från början men jag fattar inte att det ska ta sån tid att förstå att jag ALLTID har rätt.
Hör ni det ni andra - JAG HAR ALLTID RÄTT.


The riddle

En vanlig dag...
Gåtan kom förbi för att berätta om den nya Batman-filmen.Buuuuu!

Schhh mmm jaha

Här sitter jag och försöker ha, i alla fall ett öga öppet. Jag är så trött. Inte av nån särskild anledning utan bara sån där samlad trötthet när man varit uppe liiite för sent några kvällar i rad. Stortrollet hade även glömt sin nyckel igår så kl 00,54 låste jag tydligen upp dörren - det väckte mig dock inte nämnbart.
Var lat igår. Orkade inte laga middag utan käkade lite fil och tänkte frossa i lite mackor senare framför tv:n. Vet ni hur många smörgåsrån man behöver äta för att bli mätt?
Nä?...
Inte jag heller men jag tror det är strax över 82 st.

En timme ägnades oxå åt att imponeras av Dissans nya trick när hon suger på sin högra stortå. Hon har aldrig fått upp foten så långt eftersom kaggen varit i vägen men nu har hon stretchat ut sig i proportionerna.


Swinger

Gungan är tamefan rolig hela tiden även fast arslet inte är i den.

   


Testade mig...

Inte för nån läskig sjukdom utan hur jag är. Så här blev resultatet:

Din personlighetstyp:


Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. "Goda medborgare" som värdesätter trygghet och lugn.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:


Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Ja ni som känner mig får väl avgöra om det stämmer. Tycker själv att karriärvalet som världsledare (och rockstjärna) saknas på listan.
 
Här finns testet http://se.41q.com/


Curly Sue

De är kvar. Lockarna alltså. Och gårdagens smink. Och en massa snor i näsan (som förvisso inte var där igår). Jag blev varnad av frisör-flickan att hormonerna kunde göra allt möjligt lurigt med håret och hur paff hade inte jag blivit om håret varit rakt idag när jag vaknade. Men så är icke fallet. Så du lär känna igen mig på avenyerna här i Matfors Gremolina. Loggan - min orginalhårfärg får inte avslöjas, den är långt ifrån smickrande och har inte synts till sen början av 90-talet.
Ni andra flickor- jag saknar er och vill träffas snarast. Gatufesten är ju i antågande och en lunch eller kvällsaktivitet där måste väl bli av? Puss

Screw me

Detta gjorde jag kl 11 idag. En flicka med mjuk hand rullade, kemikalade och flurade till barret till detta. Bättre frippa i blåsväder kan man knappast ha!Posen är oxå tillägnad cyklisten eftersom han knappt ställer upp på foto utan sin signaturlook.

Lugn och fin

Kommer nog en bild på vad som händer (hände) kl 11. Jag känner mig lite exalterad faktiskt.

kl 11 den 24:e

Då händer det. Igen!

Jag kan inte hejda mig.

Var är roomservice?

Ja just ja! Min skrålla blir ju 8 månader idag.

Hon fick en gunga och visst fan var Martin Timell här och skruvade upp den.Lite högt kanske...

Men lika glad är jag för det men längst är nog luggen... (mel. jag fångade en räv)


jaja tjata...

Midsommar var rolig men det är den ju jämt om man slipper jobba på aftonen eller dagarna i anslutning. Hela familjen på min sida valde detta edens lustgård att fira i. Även Cyklisten och feta kooon hittade hit och det tackar vi ödmjukast för trots de 5 extra kilon som sitter på min midja efter deras bidrag i form av gudomlig dessert.

Syrran med familj är man inte bortskämda med att se så det var extra roligt att de kört vilse hit till Norrland. Hennes tjejer är de finaste exemplar en moster kan ha och inte bara ett asgarv har de bjudit på. Amandas version av tungvrickaren "sex laxar i en laxask" är
"sex sillbitar i en..." "hm, hur var det nu då?" "kan det ha varit?, ja jag tror det.."


"sex sillbitar i en kylväska!"
Helt otroligt rolig.


Två trallande troll och mosters superfavvosarI övrigt var maten fantastisk, trägårdspinnen bedårande, dansen svettig och sällskapet bäst.

Heja midsommar.


Missa inte!

Jag har sett kanske världens bästa program ikväll! Paradiset. En dokumentär om ett äkta par sen 60 år tillbaka och deras fondvägg i sommarstugan utanför Kiruna.

Ni tror jag driver med er men jag blev genuint berörd av deras liv och förhållande till varandra.

Repris i svt 26:e och 28:e.

Fejna geula boullar

Det här är min kicka i total koncentration när hon kollar på sitt favvoprogram på tvn.Det är inte ofta hon gråter men när Kenos gula bollar tonar bort från rutan kommer det alltid ett illvrål av missnöje.

Ser ni vad det här är?Nej, just det!

Inte är det en planhyvel på 1300 kg iallafall!

Hahahahahahahahahahahahahaha

Upp å nicka, sockerdricka

Match igen och jag är ensam hemma, ja, förutom lilltrollet då men trots att jag klär upp henne i landslagsdräkt visar hon föga intresse. Hennes största insats hittills är att försöka gnaga loss sockeplasten från Sverigestrumporna.

90 minuter med en svettig Olof Mellberg - det är grejer det.

Spelet är ju oxå helt okej.

Kanske en skateboard istället?

Jag är fanatiker. Och rastlös i själ och hjärta. Får jag för mig nåt ska de ske - helst igår.
Nu har jag fått en psykos på att skaffa en till barnvagn. En stadsvagn. Helst med 3 hjul, vändbar sits, stora hjul och framför allt gratis.
Det är lite svårt märker jag att få ihop den kombon.

Denna psykos har resulterat i att jag surfat barnvagnssidor, blocket, tradera i 3 dygn. Kan allt numer om chassin och sufletter, till och med på tyska. Jag har varit runt på i alla butiker som med minsta lilla chans kan sälja vagnar och kastat mig över oskuldsfulla morsor på stan med kluriga frågor om deras ekipage.

Nu är jag så trött. På min egen fanatism främst men oxå att allt kostar så in i helvete och har långa leveranstider.

Vill ni tycka mer synd om mig (jag gör det) så har inte moduljäveln till boxern kommit än heller.

På bloggfronten intet nytt

Men jag skäms inte för det. Jag har så mycket annat för mig att datorn knappt går igång.

DET ÄR JU FÖR FAN SOMMAR OCH NÅGONSTANS SKA JAG BLI BRUN OM JAG SÅ SKA RULLA MIG I GÖDSELHÖGEN!

Så. Puss på er så uppdaterar jag så småningom mina solstekta lekamen....


PROBABLY NOT!

Gycklare

Nu bär det av till clownskola...


Storm

Idag blåser det. Inte bara "oj, jag tror jag måste ha ett hårspänne i luggen"-blåst utan "är det nån som har kollat om ladan står kvar"-blåst.

Tänkte ta oss till byn och lyssna på en dietist idag men jag vet inte om jag är dösugen att använda vagnen till parasailing. Vi får förmodligen förhålla (alliteration, gillar det) oss feta istället.


Nationaldan

Alla firar vi på vårt sätt.

Dissan är nöjdast i tystnadenoch så åt hon en svensk flagga i pur glädje.

Coolness

Nu har jag myggnätat hela kåken så inatt sov vi i svalkande vindar som 7 månadersbäbisar allihop.

I rule

Linda Rosing succébloggar på Hanky.se. Får man använda ordet succé hur som helst?

Om så är fallet:

TÅGMAMMAN ÄR EN SUCCÉ I ALLT!

Slööööö

Idag har jag planer på att göra stordåd men är rädd att det kommer att falla på en teknikalitet - jag är lat. Inte bara idag utan rätt ofta men andra dagar lider jag inte lika mycket av det som just idag när jag känner att saker borde bli gjorda.

Kan bero på att kaffepannan är tom och inte ens om jag kniper ihop ögonen riktigt hårt och önskar stenmycket att det ska finnas svart guld där när jag tittar upp faller önskningen in.

Kan bero på att P fyller år och jag är riktigt avundsjuk att inte jag får presenter (4-årings mentalitet har jag oxå) och att han inte kommer att bjuda på tårta som jag gjorde när min dag firades.

Kan bero på att jag varit förbi brevlådan och den var tom - VAR FAN ÄR MIN MODUL TILL BOXERN? Nä nu blev jag sur oxå, ska nog spendera dagen med att sittstrejka mot digitalboxbolagens slöhet och hävda att iallafall det blev gjort!

Gratulationer

Idag fyller stora stygga P lastgammal. Passa på att ge honom en puss om ni träffas.Och han motsätter sig detta inlägg vänligt men bestämt (men vem är bättre än jag att skita i det).

Har ni tur...

...får ni se oändliga variationer av min beslutsångest när jag ideligen ändrar färger på bloggen. Vet inte riktigt vilken nyans jag är? Svett fanns inte...

Sweat

Är så j.a såsig i kolan av denna värme. Kan för mitt liv inte komma fram till något att skriva om som inte har med svett att göra.

Topp 5 svettningar jag lider mest av:

Armsvett
Undertuttsvett
Handsvett
Nacksvett
Fotsvett

Och när vi är inne på ämnet

Ahlalalalalong Ahlalalalonglonglilonglonglong

1 juni

Enligt mig är detta sommarens första officiella dag. Beroende på väder är det denna dag jag möjligtvis kan visa lite vad eller en axel utanför hemmets trygga vrå. Min mamma brukar garvandes säga åt mig att ta av ett antal plagg på sommaren men eftersom jag inte begåvats med ett enda pigment ämnar jag som vanligt lämna albylhyddan i det dolda.

RSS 2.0