Jul, jul strålande jul. Ja minsann!

Jag vet inte vad som är bäst med juletider?

Att umgås med familjen vid ett underbart julbord - jag och bonden fick ihop all närboende släkt och myste hela aftonen.

Att få se Monstret träffa tomten och vinka lite skräckslaget för att sedan ljuga att hon minsann gav honom en kram - insatsen av "tomtefar" var strålande så vi hoppas på tradition ;)

Att det var fler paket till mig än vad jag vågat hoppas på - gradering på dem går inte, jag älskar allihopa men som vanligt är almanacken med änglarna det jag längtat efter mest.

Att höra lillan fråga inför varje paket "är det nånting i det?" och avsluta när hon sett gåvan med "tack tomten, vad snällt du är!"

Att få träffa alla hemvändande vänner över fika och inse hur oändligt mycket jag saknat deras sällskap - minnesanteckning till mig själv, hälsa på dem oftare för själslig rekreation.

Ja, som ni hör har jag haft världens bästa jul och jag önskar ni känner detsamma.

Jag önskar...

alla en underbar jul och återkommer när tomten gett mig lyx och flärd i överflöd!


Äntligen

Nu är jag jätteledig i 2 veckor!!!

Ska bara julmysa och nyårsfesta.

Jag har det bra just nu.

Kram på er!!

Frosseri - check!

Hade en förhoppning att detta skulle bli en bra dag med energifylld frenesi och allt som försakats i helgen blir magiskt åtgärdat av mig iklädd julförkläde och trallandes på "bjällerklang".

Nu känns det lite avlägset eftersom mina första vakna timmar enbart bestått av kaffedrickning i sunkiga mysbrallor och bläddrandes mellan tv:ns urusla morgonutbud.

Ska ge mig själv respit till lunch och skylla på julfesten från helgen men efter det är det skärpning som gäller - det blev ju varken särskilt sent eller vilt i lördags och sovmorgon till 10 på söndag och sen bjudmat på 1års-kalas så jag är långt ifrån vrak.

Dock är jag lat och det står jag för! Nästan....

Stundande frossa av högsta grad

Ikväll ska jag lämna monstret på morföräldraspa och ställa Bonden i baren och själv njuta av julbord i kollegors underbara sällskap.

Jag är uppe oroväckande tidigt för att orka ända till desserten men jag är så laddad att det nog går på pin kiv.

Outfit är redan utvald i form av pösig överdel men ack så tajta brallor, jag behöver skohorn och järnvilja för att komma i dem och antagligen sprättnål för att sen komma ur dem, men snygga är dom.

Nu ska jag lära Dissan sköta kaffebryggen och gona ner mig i soffan med bara ett öga öppet.

Tågåk bl a

Igår tuffade jag tåg på arslet. 5.08 snablade jag ihop min lekamen i sovställning och åkte till Storstan för utbildning i ämnet ergonomi och kundpsykologi.

Detta innefattar en hel del dårar så när ni nu kliver ombord på mitt tåg känner jag minsann igen er. Vi avhandlade allt från att slåss med innerdörrar till metamfetaministrar (antagligen de ministrar som röker på och beslutar om nedläggning av sjukvård och barnomsorg).

Det var en givande dag och jag kunde nöjd tuffa hem igen vid 18.30-tiden. I mitt förra inlägg märker ni hur bra internet fungerade ombord så jag fördrev tiden genom att irritera mig på min stolsgranne som hela tiden hjälpte mig med goda råd om hur min resa kunde bli bättre, "låna ett par hörlurar, tänd läslampan, ta en kopp te mot nästäppan" osv.

"Sätt dig på de lediga platserna framför..." ville jag tipsa honom om.

Nu ska jag ta hand om min sjuka kickelina som trots snorproduktion över genomsnittet har alltför gott humör och jag befarar en lååång dag i bristande stimulansens tecken.

Bah?!

Driver nån med mig? Skrev ett långt inlägg om min fantastiska persona som helt enkelt försvann mellan tåg 584 och cyberrymden...

Svartma

Igår tränade jag nog på att vara blind. När jag promenerade hem från bussen på kvällskvisten var det så förbannat j.a becksvart ute att jag faktiskt inte hade en susning om jag likt Kulla-Gulla lallade omkring i nåns vildvuxna kohage.

Jag svor och snubblade och la en minnesanteckning på hjärnan att hota SMHI om de inte fixar lite upplysande snö.

Jag trodde att jag var mörkrädd men det är jag tydligen inte, jag är bara förbannad på mörkret. Hur produktivt det är kan jag inte svara på men det höll mig varm.


Ville bara...

...ligga steget före och påminna alla att "På spåret" börjar till helgen.

Jag är löjligt exalterad.


RSS 2.0