Fynd utan rymd

Hoppsan, skojsan sa tanten och köpte 4 (!) stora parasoller för 250 pix!

Hoppsan, hejsan sa hon när hon kom hem och undrade var de skulle kunna rymmas. Sammanfattning är att våran gård snart kommer att se ut som Selånger marknad så jag ska sätta mig och göra apfula armband av gamla ICA-kassar för att sälja till förbidrivande.


Jag är ett geni

Inte behöver jag städa - idag kom lönen så nu ska jag bara nätshoppa en hushållerska och sätta mig med en kopp kaffe vid brevlådan och vänta.


Jobbigt

Imorrn är jag ledig.

Jag har redan prestationsångest inför allt jag behöver göra och bara vanlig j.a ångest för att jag vet att det knappast blir gjort.

Jag får helt enkelt spendera dagen i morgonrock och nyinköpta vårsandaler och skriva en lista på saker Bonden måste göra i brist på mitt engagemang. Det överlever jag.


Detta är Queensland.

En ledig "jobb"-söndag har jag lyckats vinna och hade hoppats på bättre väder än såhär. Vädergudarna har skämt bort mig och måste fortsätta leverera för jag är ju trots allt...Min fina vän Lindala hittade denna åt mig och slog därmed huvudet på spiken. Kom igen nu regnmoln, flytta er och gör er Drottning nöjd!

och solen värmde...

big time!!

Vilken sommardag. Vi har varit ute exakt hela dagen och lill-tokan ville absolut inte gå in för att sova utan försökte få ligga i vagnen över natten - jag sa nej och trots det tvärslocknade hon i sängen medan hon mumlade "å jag bärdade Saga mamma, jag vill ha en Saga". Vårat finbesök gjorde avtryck och nu ska det pratas om bäbisen i varannan mening. Jag tippar att detta håller i sig i minst tre veckor.

Orkar faktiskt inte skriva mer då solen kanske gör återbesök imorgon och då ska stordåd uträttas så mitt energikonto behöver laddning.

Men jag måste tillägga att det har aldrig tidigare varit såhär underbart att öppna ytterdörren på morgonen. Min Bonde/Polack is a keeper!Här är solläge hela långa dagen - från morgonkaffe till kvällsavec!Här är det tack och lov skugga fram till 15-tiden så man kan hämta igen sig när lappkinderna börjar svida.


The sun will come out tomorrow

Imorrn blir det sol och då ska jag fota mina flådiga ägor så ni vet hur ljuvlig min sommar ska bli. Hämta gröndämpande foundation så ni slipper skämmas för avundsjukans fula färg.

Höjdpunkten är dock att lilla Saga-fina kommer med sin underbara föräldrar. Dissan hade svårt att somna och dealade om tusen saker man kan göra med en 2-månadersbäbis. Trots att jag sa nej till det mesta tror jag ändå hon kommer att försöka ta en liten tur till studsmattan med lill-pigan, att bara hålla handen och klappa fint trodde hon inte bäbisen skulle nöja sig med.

Nu kör vi en soffkväll med blåsnubbarna på Pandora efter ett oändligt bärande av rat från ladan och än en gång: behöver ni skräp - KOM OCH HÄMTA!!!

Today I´m a Lover

Det händer så mycket här ute vid palatset att jag knappt hinner blogga.

Jag har numer en störtskön soffa på altanen och sen nån timme tillbaka en grotesk studsmatta på gräsmattan - jag tycker dock studsapparaterna är overkligt roliga men vackra att se på är de inte.

Sjukt nog har vi oxå en ytterdörr som går att stänga OCH låsa utan att man besitter Magnus Samuelssons biceps och ett fönster som väntar på att i framtiden låta snön stanna utanför.

Ja, livet är så bra och jag har till och med bättre saker att se fram emot. Lilla Saga har tjatat ihjäl sin mamma så nu ska hon äntligen få träffa mig till veckan.
Jag och en kollega försöker passa ihop en rekreationsdejt men almanackan är emot oss än så länge men blir det av kanske vi aldrig kommer åter.
Och Midsommar verkar bli en tillställning som får Vickans bröllop att blekna, i alla fall vad gäller gästlistan.

Som sagt det är mig ni bör vilja vara just nu!
Tänkte lägga ut bilder på allt ljuvligt men ni önskar nog att ni gick i mina rosa gummistövlar ändå.

RSS 2.0