Jag har...

...inte dåligt samvete för att jag knappast kommer att blogga idag för jag ska fira den underbaraste Midsommarn i mannaminne.

Vi syns igen så småningom när stången är dansad och rosén sinad.

Puss och Glad Midsommar!

Som jag längtar!

Två dagar kvar till den underbaraste av aftnar med hela härliga familjen samlad.

ÅH VAD JAG LÄNGTAR!!!

Mi likey

Midsommar blir inte tråkig i dessa fina karameller...

Sällskapet som väntas gör dagen än mer angelägen att infalla så fort som möjligt. Mitt barnsliga tålamod känner inga gränser och jag ryser av välbehag varje timme som passerar och för mig närmare Sommarens stora dag.

Utekväll=check!

Igår gjorde jag SATC 2 + lite för mycket rosé med två underbara brudar. Hade glömt hur trevligt det är att sitta på lokal och prata i mun på sina vänner.

Imorse klev jag upp lagom till trollets lunchvila så jag gjorde henne sällskap och däckade en stund till. Vid 14-snåret var jag nära människa igen.

Bonden blev avis på mitt vilda partyliv och gled in till stan för en barrunda så jag har turen att kunna krypa ner i sängen alldeles strax. Borta bra men sömn är bäst....


Bring it on...
       

         

    

  

Sommaren blir garanterat inte tråkig oavsett väder...

Tro det eller ej men....

...jag har snart min efterlängtade LOUNGE!!! Alltså den har ju alltid funnits där men varit helt omöjlig att komma in i pga bråte trots att jag bara är tre äpplen hög och två äpplen bred.

Nu står där endast 2 soffor, en dagbädd och några bord på en liten driva trasmattor som min mamma rasslade fram och gjorde det hela overkligt ljuvligt.

Piffning deluxe står på schemat när moffa lekt gud och givit oss ljuset. Jag har samlat mina egna små drivor med kuddar, plädar och lyktor så vi kan likt de glamourösa i inredningsmagasinen sitta och sippa fruktte i handdrejade koppar iklädda märkeskläder och "inga from sweden"-tofflor (läs: boxvin i ikeaglas, utstyrseln är långkalsonger och falska foppatofflor).

Det blir bara bättre och bättre dag för dag... och självklart kommer mitt ego lägga ut bilder så fort jag känner mig slutgiltigt nöjd (kanske år 2016)

PS. Vill oxå hälsa grattis till Skönsmoparet som fortfarande är Skönsmopar men nu med hus - ROLIGT!! DS.

RSS 2.0