Jaha....

...då vabbar vi lite igen. Skrotis kräktes en pyttesmula på dagis och pang var onsdag, torsdag och fredag hemmadagar med ett överfriskt troll.

Vi har skött hushållet tillsammans och hon har varit med på precis allt jag behövt göra. Att ingenting har gått särskilt fort kan ni kanske förstå och mina nerver fick en välbehövlig vila i form av jobbhelg. Besvärliga tåg och sunkiga hotellrum är ibland en lyx som inte kan mätas.

Vi har dammsugit (iallafall en liten, liten del av köket) och för att säkra kvaliteten användes dubbla apparater.

  


Vi vek tvätten. Eller i den rätta bemärkelsen vek jag tvätten medan Dissan kollade tvättpåsens tålighet.

Efter allt detta slit förtjänade vi lite uppfräshning och till min förvåning ville barnet mer än gärna tvätta håret under förutsättning att de skedde på det sätt jag gjorde mitt hår, med huvudet upp och ner i duschen och den obligatoriska handduksturbanen.

Sen har vi ju beundrat Sannas fina flätor så många gånger och efterapade hennes glamourösa stil.
.
Och allt detta gjorde vi samtidigt som vi lyckligt sjöng "ju mer vi är tillsammans, ju gladare vi blir". Eller nåt sånt....


Miss Lock, stock and two.... (ja, ni fattar)

Jag har ju fixat frillan - tänkte att ni var nyfikna på lite före och efter. Är ju inte direkt en modeblogg utan mer lite "Gokväll-gör om mig" så håll till godo med den alldagliga kvaliteten.

 

Den tråkiga före-frillan som är både mer rak än fysisk möjlighet och med en utväxtrand som får Bobby Oundouncundu (den där sliskiga kändisfrisören) att drabbas av spontan vinterkräksjuka.Och här - den fabulösa efterkreationen. Vad säger man?
SASSY!!!

Här hade jag dock håret uppsatt men när det är utsläppt kan det erövra världen och igår hittade jag två bofinkar och en skogsmus i hårbotten som gått fel efter sina personalfester.


Spykul

Jag ångrar stort att jag åkte till Hallsberg! Dag 1 gick strålande och det var som vanligt ett roligt gäng som samlats, middagen var trevlig och jag la mig tidigt för att utnyttja det faktum att man för en gångs skull får ligga ensam och snooza.

Sov gjorde jag, till klockan 2.00! Sen kräktes jag! I några timmar. Sen satte jag mig (däckade!) på första bästa tåg hem och fortsatte kräkas.

Rolig resa - jag gör inte om den särskilt snart om jag får välja själv.  

Solly

Vad är det för skamfläck som har denna blogg?

Ja, jag skäms å det heligaste men jag har alltför mycket annat att göra än uppdatera mitt liv för er. Att ligga på soffan kräver ett engagemang och i skrift blir det inte roligare än så här.

Jag har inte lyckats få ur bilder ur kameran men det kommer kanske snart från Hallsberg dit jag är på väg efter att ha lämnat skogstokan med pappan när hon bjuder på kaskadvomeringar. Är jag ledsen att behöva åka bort i 2 dar? Nja...


2010 var det väl?

Har firat in nya året med underbart sällskap och suverän mat.

Har varit hemma med lilltrollet för länge och drömmer numera bara om olika lego-konstellationer och Pippis jävla pepparkaksbak.

Har jobbat idag för första gången på länge och premiären blev en långtur till Storstan och fler av dessa verkar det bli. Upp 3,30 - hemma ca 23,30! Wish my sanity luck och också min plånbok.

Har fått en kamera i julklapp och den tar kort på en nanosekund så snart kommer det bilder i drivor - självklart flest på mig, jag gillar mest perfekta bilder ;)

RSS 2.0