Brun, brunare, bacon

Vilken helg, vilkert väder, vilken glädjepåfyllning för själ och hjärta. Och tonen på min lekamen har gått från snövit till något som liknar lufttorkad skinka på en tapasrestaurang.

Jag har äntligen träffat Bräd-Gärryh, Nilsson/Nilssons nyaste familjemedlem. Namnet är väl inte spikat men vi tycker nog alla att det klingar fantastiskt. Låter som en riktig superstjärna! När vi stora + den pyttelille masade oss i solen lekte Sanna och Daisy utan längre uppehåll. Skulle kunna spendera många sommardagar likadant.

Måste blogga kort och blogga fort eftersom jag sitter med tveksam uppkoppling på ett tåg mot ytterligare lärarjobb som går i bakslagets tecken. Om jag orkar bry mig denna gång återstår att se. Jag har sommar och lycka framför mig och lägger det andra till höstkämpandet långt, långt bort.

Solbränna på er!

Längtar så..

...till semesterns lata dagar. Sitter i en lobby just nu på ett helt nybyggt hotell som skriker lyx och flärd men allt jag vill är att sitta med min slitna rumpa på gräsmattan och höra Daisy skrika att hon kan gunga högre och högre och högre.


Hurra!!!

Mina fina, fina vän fick en liten pluttgurka i förrgår som än så länge är namnlös och jag försökte skamlöst stjäla en bild från hennes blogg men det gick inte så här är istället länken till en liten gudomlig prins.

http://asanil.blogg.se/2011/june/antligen.html

Grattis till hela underbara familjen önskar bondlurkarna i Lunde och Daisy hälsar att hon oxå kan ha honom som lillebror, han får bo i hennes docksäng.

KRAM


RSS 2.0