Önskelista

Tänkte hjälpa nära och kära på traven med lite förslag på vad jag behöver i julklapp.

Liten renovering och omplacering till... Bali

Asiatiska Luxury Villas
Säker färd förbi alla landminor till jobbet...


Black Hummer Limousine

Lite sällskap på mina lediga dagar...
Nåt att knäcka nötter med....


Den senaste diamanten från Letseng-gruvan i Lesotho visas upp av en modell. Foto: Scanpix
(foto: scanpix)


Ja nu är det bara att välja och vraka. Det gör absolut ingenting om jag får dubbelt
av nåt, jag byter det mot rymdfärjan jag smygkollat på.

Lördagsmys är det nya Fredagsmyset

Vilken dag! Familjen Nilsson/Nilsson med Sanna i spetsen bjöd in oss till lek på Drakborgen och enligt våran lilla tös kunde inte timmarna mellan uppstigning och instigning på lekpalatset gå fort nog.
Underbart när barn är i kompisars sällskap så mammorna kan sitta på arslet och hinka kaffe och bara ägna uppmärksamhet åt de små när de behöver lite sockerpåfyllning. Underbart oxå att mammasällskapet var det bästa och att gubbarna valde egentid på sportaffärer så vi slapp deras inlägg i debatten.
Nu har mormor tagit över och leker sockerbagare med skrotnos. Jag ska förhålla mig passiv och fundera på julklappar i ryggläge.

Lycka är...

..att "På spåret" börjar ikväll!!!

Vanlig rutin gäller - ring INTE mellan 20-21 på fredagar.


Det blev stopp...

Jag hade inte riktigt koll på mina dagar framöver så nästa vecka är jag i princip bara... ledig.

Jag kan dock ändå ta en tidsmaskin i julklapp om nån har en över...

Stopp!!!

Nu får veckorna inte gå fortare. Jag behöver MER tiiiid.

Kan inte förstå att julf.n är knappt en månad bort och jag letar frenetiskt i hjärnbarken och webben efter roliga klappar till nära och kära. Gjorde lite småinköp igår i Hufvudstaden men de nosade lillstrumpan upp innan de ens var uppackade ur jobbväskan och vips hade hon modevisning i sina blivande tomtepaket.


Jag är en enkel kvinna och önskar mig bara en sak i julklapp - en tidsmaskin.

Ferrofili ala X2

Nu leker jag lärare igen.

Det var ett långt tag sen sist. Jag har inte hållit denna utbildningen på flera år och trodde nästan jag glömt allt viktigt och svårt för den oinvigde men inte en mening känns obekant utan helt plötsligt rinner tekniska termer ur munnen på mig.

Jag hade dock förträngt hur urbota tråkigt det är att upprepa samma information tre gånger i rad och arbetar ytterst aktivt att hålla gnistan till sista upprepade mening.

Vi har ett gott gäng att arbeta med och det underlättar i pedagogrollen men jag ser att de är trötta. Jag förstår även att de är trötta för mycket ska mulas in på kortast möjliga tid och till råga på allt ska de även inom kort få omaket att praktisera det bland kunder som kan vara med eller mindre sympatiska över deras nyfunna arbetskunskaper.

Trots att min karriär började för många år sen känner jag ibland deras ångest och tvivlan hur man ska lyckats få ihop allt men tröst finns ju - efter 11 år kan man mycket mer än man tror och orkar man vänta så länge märker man att en arbetsdag inte är som att driva ut på öppet hav utan mer som att plaska med fötterna i en uppblåsbar barnpool.

Svordomar (läs med försiktighet)

Att packa för fem dagar var ett helvete. Att hålla allt nedpackat i väskan i fyra dagar eftersom man förväntade sig en brand varje kväll vid läggning var ett helvete. Att få hjälp av en treåring att packa upp var oxå ett helvete.

Helvete vad jag behövde ett glas vin i soffan nu.


Vi kör så det ryker...


...skulle jag kunna säga om den senaste veckan. Jag tillsammans med 13 andra kollegor valde nämligen att befinna oss på en kursgård på Ingarö som brann i måndagskväll.
(källa Eyewitness Pictures Sweden, foto Lars Höglund/EPS)

Det blev en lång natt med polis, brandkår och till slut nytt logi men i ett gemensamt beslut på tisdagmorgon valde vi ändå att fullfölja kursen.

Jag har alltså de senaste fem dagarna blivit fullproppad med insikt, bott i 4 olika rum fördelat på tre hotell och skrattat ihop otaliga timmar med en grupp underbara människor.

Jag bär med mig mycket i hjärtat och hjärnan nu så mer får ni inte här just nu.

Pöss och tack till er som spenderade en het natt ihop med mig.

RSS 2.0