Ska jag?

Har en halv dl rött vin stående i en flaska här i köket - likt en vårtinad alkoholöverkonsumerare kan jag inte sluta tänka på den där skvätten - ska den drickas ikväll? ja, jag tror det.

ja just ja

Håret blev ok - tack för att ni frågar (säger hon förolämpat)

Fredagsgarv

Har inte klarat Vinprovar-Bengt nånsin men nu kan jag absolut inte se honom utan att tänka på detta.

Mr G har aldrig varit mer klockren...

www.youtube.com/watch?v=zKtZrv7rlfA

What?

När jag var upp på toa förut hörde jag stora stygga P ligga och snarka i sovrummet brevid och plötsligt kom ett helt annat ljud där inifrån- det lät som han hade svalt en chihuahua och nu kämpade den ur hans maskulina svalg. Smög försiktigt in och förväntade mig att något groteskt skulle komma krypande ur hans mun. Stod ganska länge (kanske 30 sek) men det kom inget från gapet utan istället kom ljudet från andra sidan fönstret där en skatjävel gnuggade sig mot våra uråldriga fönsterbleck så det gnekade.

Inte får man en lugn stund - det är lika spännande här som att bo i Disneyworld.

Same shit every day

Vi har en rutin. Inte är jag överlycklig men det känns trots allt som nåt återkommande i denna förvirrande värld av "vad ska liten hitta på idag?"

Ca kl 7.45 väcker D mig av något som kan beskrivas som blöjfyrverkerier, strax efter vaknar hon själv och tycker världen trots sviktande ekonomi är helt förtjusande och berättar gärna HÖGT om sina känslor. Vid det här laget har jag lyckats hitta mina ögon och vi smyger ut från budoiren så vi inte väcker pappa P som ligger och sovgrymtar. Efter ett snabbt byte är det ner till köket och... det bästa på hela dagen... igångsättning av datorn (låter som en sjukhusterm).
Sen under ammande former med diverse "ja, mmm, ja just det, ät lite till, mamma måste kolla lite här" Går jag från top to bottom på favoritlistan. Mailen, min blogg, era bloggar, nyheterna, vad som ska va på tv, facebook osv. Vid det här laget har D somnat om och jag sitter kvar, vid min dator och luktar på blommorna... äh glöm det sista men här kan jag fastna tills P vaknar till om ca 4 h - Internetshopping HERE I COME!!!

Jag sa inte att det var en bra rutin, bara en rutin.

Sopnanny

Jag tittar på supernannyn för att få lite tips på tekniker hur man lär sin 4 månadersbäbis att sätta på sig strumporna igen. Det verkar hon inte ha nån koll på utan det diskuteras småproblem som hur man gör när ungarna blir bindgalna och kastar tegel.

Alternativet blir att uppfinna såna strumphållare som gubbar har när de ska ha finkostym och inte strumporna ska hasa ner fast i mycket mindre modell...

... eller klister funkar nog bättre.

Hair är jag

Jag har ju haft vänninebesök och de såg strålande ut alla tre.

J.a subbor!

Jag måste göra nåt åt mig själv så nu bär det av till frissan (eller jag sätter mig i badrummet med en fickspegel och klipper lite själv). Så ser ni mig inte på några månader vet ni varför. Skickar eventuellt min bodydouble Heidi Klum till 30-årsskivan om utfallet... eller infallet blir tokigt.

Ännu en fika i byxlinningen

Snart kommer lite ladies förbi och jag har bakat en kaka för att välkomna dem.. och några chokladbollar...

Im lovin it

Jag skulle kunna äta McD- frukost varenda dag faktiskt, nu blir det oftast inte så men idag fick jag lyxfrulle ändå, P komponerade ihop en...

Lunde McmuffinSlog nästan orginalet, saknade bara en finnig tonåring med tandställningsleende och tom blick som serverade.

2 hours and counting

Nu är det bara 2 h tills Greys anatomy. Egentligen vill jag bara krypa ner i sängen eftersom jag är så overkligt trött men på tv:n i sovrummet får vi bara in betalkanalerna (svt 1 och 2) och jag vill inte göra Dr McDreamy sur då jag slaviskt ser House hur väck i kolan jag än må vara. Nu slår ju House mr Dempsey med hästlängder för han har ju den där egenskapen jag avgudar och gärna brukar själv, nämligen elakhet med en stor klunk ironi och flera dunkar sarkasm men McDreamy är ju så fager på näthinnan så fixar jag nedräkningen kan jag gott ägna honom en och annan suck.

Förresten börjar 30-årshändelsen ta form och jag har redan speciellt bjudit in 2 personer och jag fick ett löfte av hanen att de skulle komma, han kollar ju såklart med honan att det är ok men det tror jag. Förresten Benny - du är oxå jättevälkommen men jag har ingen mailadress och vill inte lägga ut inbjudan totalt offentligt så du vet vem du ska fråga om tid och plats, jag vet att du inte kommer att ha bättre saker för dig så det är bara att dyka upp - alla blanketter kan vänta medan du smaskar tårtbit.

Shindig

Förbered er. Det blir "gettogheter" snart. Nån viktig fyller ju år. Fina presenter krävs.

jag listar för er bekvämlighet

- Privatchaufför och bil (vill inte ta körkort)
- Nattnanny tills Dissy blir 26
- Nytt hus (bara ett plan tack)
- Lillsemester på ca 3 månader till Karibien alternativt sommar året runt här hemma
- Dave Grohl från Foo Fighters
- Mosmaskin (sån dom har på macken)
- Nya tuttar och tatuerad makeup i hela nyllet (helst fast solbränna på hela kroppen oxå)

Ja nu behöver ni bara prata ihop er så ni inte köper samma

Dagens läxa

Note to myself: Gå inte i slasksnö med foppa-tofflor!

Guurrghhmmpffh

Jag har varit vaken hela natten. Vaccinationens åkommor hade lite fördröjning...
Jag kan inte prata än mindre sjunga som visades tydligt på babysången, jag hittade helt enkelt på egna texter. Rätt mycket mmmmmmmmmmmm, hmmm, mmmmmmmnananana blev det.
Trodde D skulle sova länge så vi kunde skita i hela grejen men 8.00 slog hon upp ögonlocken och kvittrade som en kolibri - att vi haft gnällraveparty från midnatt till 6 verkade ha gått henne förbi, jävligt märkligt när hon stod för inbjudningarna.

Lycka denna morgon var att P förberett kaffebryggen så det bara var att trycka på play och svart elixir rann ner i kannan - har nog druckit en liter och fortfarande är mitt ordförråd begränsat till mmmmmmmmmmmmmmh.

Går över på Martinis strax - bara därför att.

Utveckling eller invecklatDom sa att allt var bra på bvc förutom att det växte en stjärna i pannan på henne.

Nerverna...

Allt gick strålande med sprutorna - hon grät i ca 1 min (hörde jag från andra sidan dörren) och sen var det high life igen. Jag däremot är fortfarande lite skärrad men säger till Dissy att jag är ok om och om igen - hon svarar med sin allra högsta röst att jag ska skärpa mig och att jag är ett fjaskigt våp.

Skitdag

Idag ska min flicka stickas för vaccination - jag ryser och får kväljningar varje gång jag tänker på det. Pappa P har fått ta förmiddan ledigt för att följa med, min tåga sträcker sig inte så långt.

Usch - jätteusch!

Hahahahaha......

.....hahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!

Tjuvlyssnat.se är så roligt. Jag har skrattat oavbrutet i 45 min. Klickade mig till barnkategorin och sen var det fest trots att jag redan läst de flesta några gånger. Blir så där fnittrig när jag tänker tillbaka på visa roliga snack.

Tänt vare här

Jag försöker vara glad åt min dotters framsteg men att hon upptäckt sin röst och hur roligt det låter när man skriker är lite jobbigt att tackla klockan 6.30 på morronen, nu menar jag också skriker, i sån falsett att fönsterbyte här hemma börjar bli aktuellt.

Jag sitter för övrigt djupt försjunken i IKEAs köksplaneringsverktyg och ska fixa förslag på nytt kök till mina föräldrar - jag har inte fått några mått ännu så det är lite halabaloo över hela grejen än så länge. Men fan vad roligt det är - in med en köksö ut med några vägghyllor osv, tänk om det var så lätt att renovera själv. Här hemma är det ständigt en kamp, P försöker motarbeta alla mina idéer till förbättring, värst var när han inte ville riva ner halvpanelen i köket för han visste inte vad som var bakom - och hur tar man reda på det - man river ner den! Jag vann.

Hittills har alla projekt startat av mina raseriutbrott och slutat med att P arbetar röven av sig.
1. Arbetsrummet var tidigare fasta garderober - jag blev lite syrak över nåt och gick lös med en kofot.
2. Vi hade skog på tapeterna i sovrummet- jag var gravid i vecka 24 och vaknade på fel sida och rev helt sonika ner skiten, fick sen förvärkar och kunde bara se på när P gjorde resten.
3. Detta projekt är på G - ska skaffa lite dynamit och ställa mig i ladan...

Kan nån en vaggvisa?

Vi har börjat kliva upp tidigt varje morgon - roligt.

5 poäng

Jag som klagade på kvällspressens festivalhysteri igår måste bara erkänna att på söndagar köper jag båda avisorna - med bilagor.

Sen går jag och P och bara väntar på det perfekta tillfället att göra "bit för bit"-frågorna. Då känner vi oss mogna och ibland intelligenta, hoppas vi får tävla mot nån från På spåret idag.

In vino veritas

För övrigt drack jag ett halvt glas vin igår kväll men lider nog av nåt sorts efterrus för jag föreslog precis för P att vi skulle bada imorrn - på badhus??!!

Vinet är djävulens påfund.

Nä, jag ångrar mig...

Badhus är djävulens påfund! Vin är mest bara gott.

Melodifestival

Är så kluven till detta jippo.

För det första vaknade precis D och såg Alexander Bard på tv:n och tokskrek av skräck. Inte för att det egentligen påverkar min känsla för stohejet men på senare år känns det så kommerciellt och smutsigt. Inte ens svt:s hemstickade arrangemang med en utsökt programledare och den fantastiska Björn G i pausen kan ta bort allt krimskrams runtomkring.

Denna oerhört tvådimensionella Chrille Björkman som utsett sig själv till Europas schlagergreve som chockas av allt och alla och antagligen njuter av minsta skandal som rör festivalen, han gör bara bleka försök att dölja varggrinet i tabloiden.

Sen kvällspressen i sig - att dag efter dag skriva samma putslustiga löp med namnlekar och kuppinsinuationer, jag blir bara trött.

Det sista som gör mig lite bitter är att jag inte tror (eller jag vet ju) att det är de bästa bidragen som tävlar utan att vissa mystiska konstellationer väljs ut för att just skapa rubriker och göra mig såhär ambivalent. Av 5000 bidrag ska vi behöva höra uselhet i 4 veckor!!

Nä det var bättre förr när jag var ung.  År 2004!


Work it

Idag har jag städat (P gjorde det mesta men jag pekade duktigt med hela handen). Vid varje påtryckning om att jag skulle hjälpa till skriker jag tillbaka "Men jag när ju ditt barn vid min barm!! Räcker inte det!! Det räckte tydligen eller så är han konflikträdd, haha, seger till mig, visste att lillan skulle bli bra vid förhandlingssituationer.

Nu mular jag i mig nachos med guacamole och får onda ögat från D som vill sova utan mitt knastrande. Jag tror jag lägger mig lugnt och fint i soffan istället efter en så ansträngande dag.

Umgängesångest

Idag har jag och P en hel dag tillsammans. Usch. Vi har ju inget att göra.

Han vill handla mat och det kan han ju få, bara jag slipper.

Våran Bäbis fyller 4 månader idag - jag kanske måste köpa nåt fint?


(till mamman som gjorde henne förstås)

Morgonstund

Vi var uppe första gången kl 6 i morse - tack och lov somnade vi om och har lurat ända till kl 9, sen tyckte D att det var nog med lugn och nu skrubbar hon lite praktiskt parketten med sin pyjamas, funderar på att peta på henne med en pinne så hon kommer in i hörnen oxå.


Nån där?

Jag är egentligen inte så bekant med småbarn - Syrran har 2 som jag känt rätt länge men de är så uppfostrade och behagliga och tyvärr på rätt långt avstånd så vi träffas för sällan. Sen har jag ju min egen och vi känner ju bara varandra sen 4 månader tillbaka och vad jag inte visste är hur de kan utveckla kleptomani vid så tidig ålder.Så här ser man ut när man vet att man är liten terrorist...Kamoflaget har hon själv valt.

Ibland känns det som nån annan är här hemma och riggar Dissy så jag ska få mig en funderare på "hur fan gick det där till", hon läggs ju ner på en filt 2 meter från grejerna, jag spelar spindelharpan och 12 sekunder senare har hon ålat iväg - "hur fan går det till?"

Den man älskar... vill man inte va i samma rum som.

P är hemma idag fram tills kl 18. Nu tror ni kanske att vi umgås för fullt eftersom vi ses så sällan men nej, vi sitter vid köksbordet framför varsin dator och spelar spindelharpan båda två. En mening blir det ca var 30:e minut men med min amningshjärna får jag aldrig ut en hel mening utan fastnar halvvägs och avslutar med "eeeh, hmm, nja det var nog inge viktigt"

Vi skulle ju kunna hånglas lite men vi käkade makrillmackor till lunch och jag är ju förkyld så det blir inge med det heller.

P yttrade att han skulle ta en tur på skidor - har stått ett par från K i hallen ett längre tag så de borde väl nyttjas men min respons blev "va? ska vi inte va mä varann!"

Nu ångrar jag mig - det är skönare att inte göra ett skit när ingen ser på men om jag försöker få iväg honom nu kommer han veta att jag vill bli av med honom och börja anklaga mig med "va? ska vi inte va mä varann" i falsettröst som han tror liknar min.

Gesundheit

Jag är förkyld - riktigt förkyld.

Går och lägger mig. Nu. Kl är 17.30.

Fler i-landsproblem

Tänkte skriva ett djupt inlägg om hur irriterande det är med chipspåsar som bara innehåller chipssmulor men insåg att det är ett ohyggligt i-landsproblem och jag borde slösa energi på annat.
Så nu ska jag irritera mig på tv-utbudet eller vädret eller nåt - mycket djupare.


Mamma, hur...?

Sitter och bläddrar i bokrea-utskicken och önskar mig en stor kasse litteratur. Böcker är så fint, så intellektuellt och så bildande. Nu läser jag oftast inte det jag väl köper på rean utan min bläddringsförmåga räcker till pocket - jag har så spetiga armar och det blir så tungt att läsa i sängen men likväl vill jag ha dessa inbundna karameller med vackra omslag och glansigt papper.

Nån kokbok blir det varje år och hittills tror jag inte P har tittat i en enda, han måste skärpa sig så det betalar av sig nån gång.

I år tror jag fyndet blir "barnens stora lexikon" - måste försöka läsa på tills Dissy börjar ställa komplicerade frågor och nån konversation hamnar på tjuvlyssnat.

Är jag sjuk? Frågan är retorisk.

Jag har väntat på att en förkylning ska bryta ut (min alltså, andras skiter jag i) och nu tror jag att jag lyckats. Inte för att jag är så jävla glad för det men det känns skönt att få det överstökat.

Jag tror att promenaden till foto-Åsa som lite lämpligt bor högst upp på mount Everest, nja, smal överdrift men bra brant, framhävde min snuva, sen på det hålla Sveriges suraste bäbis i olika fotoposer och samtidigt göra diverse gutturala läten för att försöka roa.

När jag väl var där mådde jag helt okej men när jag firade mig ner från bergssidan med barnvagnen fastspänd på ryggen och bergsgetter skuttande runtom började feberyrningar komma och nu mår jag pyton - eller, nej, jag är lite seg bara men jag har mått så oförskämt bra att detta känns som ett steg närmare medelåldern.

Tycker för övrigt att detta inlägg blev lite förvirrande även för mig så jag tar en alvedon och lägger mig och väntar på att House ska uppenbara sig på tv:n och förhoppningsvis har han diagnos på vad jag lider av.

Klick

Vi har varit hos mästerfotografen idag. Vi var prinsessor i tyll, tyll och åter tyll. Vi tyllade till och med in fotoösens dotter en liten stund, hon var mer talangfull än mitt hjärta att le in i kameran och ha succesionsordningsflin.

Ett litet smakprovVi är jättenöjda med resultatet och skickar stora dregliga pussar till Norra Bergets fot.

[Strike a pose]

Låt mig få skönhetssömn med betoning på skönhet - imorrn är det nämligen fotodags!

Blir så Lack(-hylla 199:-)

Tänkte köpa bordsskiva på IKEA för 685 spänn - den måste beställas även av butiken och då tillkommer samma fraktkostnad som på nätet.
495:- kostar frakten!!!
Nästan som bordet.

Nä, det skiter jag i, nu drar jag på mig storstöveln istället och röjer ladan, där finns det säkert nåt liknande fast anno 1748.

Bered er på ett orginellt matbord vid galamiddagarna här hemma i framtiden. Sista utvägen blir japansk golvsittning.

Heroes

Har man cape och bara väger 7 kilo då kan man nästan flyga (lite lågt men ändå)


Mynt har alltid 2 sidor

Jag blir glad av...

...att det är final i "På spåret" på fredag, med favoritlagen - trist att P antagligen jobbar så jag får se den själv.

...att sommaren snart är här - bara slaskvåren ska stå emellan med gegga och svårigheter att klä sig efter temperaturen.

...att jag snart fyller år - jobbigt bara att det sista oskuldsfulla försvinner när man blir mellan 30 och 40.


men att ta en svängom med Dissy i köket till tonerna av Dave Matthews "Rapunzel" är rakt igenom lycka när min vackra gurglar förnöjsamt och aldrig vill släppas ur min famn.

Han har stake.. flåt, STAKAT ska det va.

Fan vad jag gillar Björn Ferry - spelar ingen roll att han inte skidar in medaljer, han är skön ändå. Det är så roligt när han svarar det reportrarna minst anar och de måste tänka om sina följdfrågor - och tänka är inte alltid deras starka sidor.

Får förresten en myskänsla när jag tänker på OS i sommar - mammaledig, med betoning på ledig, D får sitta i nån sorts hage så mamma kan insupa varje svettig händelse borta i sur-Kina, det enda jag misstycker är att det går just där.
Jag kan dricka vin då och antagligen flytta ut tv:n i ladan alldeles nära baren så jag kan riktigt vråla och skåla på nätterna när triumferna sker. Roligt, roligt.

Är ni avundsjuka? Trodde väl det.

Det man inte har i öronen..

Jag har haft en skitjobbig natt - hemska drömmar om...


öroninflammation!Vaknade med halsont och det kändes lite befriande att inte småsnibbarna var drabbade.

Bakslag

Jag har fått min bonus från H&M. Jippie, tror ni att jag tänker. Ska jag gå i terapi borde jag tänka!

P frågade hur mycket jag fick.

Gissa du, sa jag.

100:-, sa han

ja, sa jag (och hamnar nog i helvetet för mina lögner)

Köp annonsplatsen då

261242


Ska jag bli proffsbloggare måste jag kanske inhandla en sån här till de stunder då jag ligger i min neglige i sängen och äter bonbons medan fåglarna kvittrar på fönsterbläcket och min butler Jean masserar mina fötter.

Där skriver jag oxå tantsnusk och heter egentligen Collins i efternamn.

ps. det mesta i detta inlägg är lögn förutom att jag vill ha sängbrickan.

Investera mera

Det är bara den 15:e och jag är lite låg på deg.

Nån som vill annonsera? Jag har den perfekta platsen:


skelet till namnet

Hörde precis att min dotters namn nämns i Ugglas "vild och skild" - jag kom precis på att jag lovat att förklara hennes smeknamn, Dissy.
Förutom att det liknar hennes namn så när hon var nykläckt och jag skulle amma henne fokuserade hon lite dåligt och skelade som en speedad Niklas Wikegård som kommenterar en hockeyfinal och Sverige ligger under med 15-0.
Det var rätt svårt att känna sig som en förtjusande nymorsa när man gapflabbar åt sitt verk.

Kände mig mogen...

så jag slog på radion istället för tv:n denna morgon - hamnade mitt i Gert Fylkings fredagsfräckis och skrattade åt det snuskiga tills jag nästan grät. Insåg att innerst inne är jag bara en liten blyg viol som gillar att smyglyssna på ekivoka historier. 30-årskris? Inte idag.

Slöhetens ljuva tillstånd

Det är tur att jag var uppe och juckade på tuppen i morse och tog prommisen då för nu blåser det storm igen.

I övrigt är jag rätt oduglig. Det är rätt kallt här inne och jag kan inte elda i pannan - jo, jag kan men jag tycker det är smutsigt. Jag har inget körkort så jag tar mig ingenstans, båtjäveln P fick i present är för stor att ro. Köket där jag sitter nu är belamrat av projekt jag påbörjat, en tvätthög - smutsig, posten - osorterad, emballage från koftan - uppsliten och spridd, disk - till förbannelse, det kostar på att ställa in det i maskinen för den är ännu inte urplockad samt bebisgrejer - ta mig fan överallt. Mitt i allt detta sitter Dissy och sover i babyskyddet, hur nöjd och vacker som helst. 

Nytt koncept

Jag har nya önskningar nu till den stora dagen.

Gångväg till bycity - alternativt att bilar endast får köra 20 kmh och väja rejält vid möte av barnvagn.

Underställ som samlar upp svett under strutarna så jag inte ser ut så här när jag kommer hem...Ett riktigt fett internetkonto så jag kan shoppa mera, mera, mera!!! Hade aldrig gått hela den vägen om inte denna låg och väntade på posten.Lite tåjt över gräddfabriken men det lär ju ändra sig.. tyvärr... snyft.

mama´s got some bling
Jag gillar alla hjärtans dag - särskilt när man får saker man vill ha!!!
Min kille är världens bästa... idag iallafall. Kanske ska byta ut nättrosorna från bb till nåt i bomull för att göra honom glad, me så sexy.

Trappmaskin au natural

Igår brunchade jag uppe i Haga - jag och min väninna valde att promenera dit med våra tydligen gjutna i cement-barnvagnar. Jag tänkte i mitt förvirrade sinne att jag skulle få fasta lår och en lite mindre studsig rumpa men... ingenting har hänt! I morse framför spegeln liknade jag inte alls Heidi Klum - jag ska anmäla backjäveln för falsk marknadsföring, är man sådär brant borde man ge direktresultat.

Nu var jag i och för sig sen på Blå-kina och käkade tre-rätters till middag men vadå?!, Kineser är ju jättesmå och tåjta.

Storverk

Tänkte uträtta stordåd här på hemmaplan idag eftersom jag spenderat senaste dagarna i city - vad jag gör? Spelar spindelharpan för 46:e gången.

Lycka är...

.. att öppna brevlådan och hitta ett vykort. Idag var det värt den långa promenaden över kullen och hitta en hälsning från våra underbara. Tack! Jag ska aldrig klaga på posten mer, tack vare dem har jag guldkant på denna dag.

Julafton?

Ikväll händer det!!

Planer i stöpet

Skulle ha träffat matfors-morsorna idag men det föll på en teknikalitet. Lite skönt faktiskt för istället har jag drömt via nätet om alla underbara saker jag ska få på min 30-årsdag. Istället för att bara begränsa mig till familjen tänkte jag att ni som läser kan börja spara nu och bidra med glädje. Glädje= dyra presenter!!

Nån sorts skiva ska jag väl ordna men kommer ni utan vackert inslagna presenter kan ni lika gärna välja nåt annat att göra den dan - tänker inte hymla med att jag tycker att bara tanken räknas, materialistiskt ska det va!

Så ner på sjögatan med er och sälj era kroppar.

Rör inte min kompis

Vågar knappt röra datorn idag med tanke på mitt bristande ekonomiska sinne. Har gjort bot genom att länge stirra på kvitton med stora summor jag aldrig får tillbaka. En ensam tår rullar ner för kinden men kommer snart att glömmas när mina nya, finare grejer än de gamla kommer :-)

Gimme själv

Jag blev så till mig i trasorna av alla önskningar att jag shoppat bort en halv förmögenhet på nätet. Till mitt försvar blir jag nog jättesöt i min nya Odd Molly-kofta och alla andra mer eller mindre begåvade inköp.

Gimme del 2 - det lär bli en följetong ala "days of our lives"

Jag vill oxå ha en flashig mugghållare till barnvagnen, den vill jag helst ha imorrn!

Look who´s coming..

Det kom en okänd bil på gården, det är faktiskt så ovanligt att jag måste blogga om det. Oväntat besök tänkte jag och inventerade lite snabbt fikabrödet i frysen och sprang ut på bron. Det var en Subaru med stora Eon-klisterlappar på sidan men det hindrade inte mig att lägga på ett fantastiskt inbjudande leende och hoppas, hoppas, hoppas. Nu var det ju bara el-snubben som skulle läsa av mätaren men jag var nära att bjuda in honom ändå.
Han gjorde allt för att undvika konversation men jag såg ett hånleende när han såg min adventsljusstake stå och lysa i fönstret. Fan, dyr elräkning tänkte jag, Yes, högre lön, tänkte nog han.
När jag kom in släckte jag allt som gick, vill han inte prata ska han inte få några pengar av mig!!!
Roligt att sitta här i mörkret och vara principfast.

Gimme

Jag fyller ju jämt snart och eftersom P aldrig kollar min önskelista så tänkte jag sprida den här och förhoppningsvis hintar ni för honom om saker jag kan tänkas behöva!

Juicy Coutures berlocker - det finns en söt liten shaker jag lätt kan glassa runt i.

Marc Jacobs senaste parfym Daisy - need I say more?

Ett par Karen Millen-skor, storlek 36, modell va fan som helst, alla är snygga.

Ansiktsbehandling eller hellre fotbehandling eftersom de är jobbigare att fixa.

En Imac - Miss A, visst förtjänar jag den trots ny lappis?

Nytt matbord och stolar - han vet vilka.

Så. Börja hinta!!

Vem vill ha marsipanrosen

Outfiten funkade ca 4 min till efter kortet blev taget - nu är det gulaktig sörja på det mesta men jag besparar er kortet på det!

Söta D

Jag måste ju visa min stolthet emellanåt som dagen till ära är klädd som en marsipanros..Lukta i min armhåla

Efter sången åkte jag vidare in till Matfors city för att sen promenera hem med vagn på SKOTERLED!!! Jag har ingen känsel i armarna, trosorna är så svettiga att de håller på att luckras upp och jag luktar för övrigt inte jordgubbstårta. Idag får D sköta sig själv, mamma måste vila i minst 8 h!

Engagera dig

Babysång! Jag är laddad!! Dissy verkar skita i hela grejen, j.a unge, vakna, det är ju för din skull, inte för att mamma ska få träffa andra vuxna och fika på kyrkans bekostnad.

Request
Ser inte mycket ut för världen här men med min ben (fria från dreadlocks) kommer de att stråla.
Mmmmmm skor!

Änglahår är lila

Hårbestyren gick fint. Dissy var nöjd hela tiden och vem skulle inte vara det när morsan står upp och ner i duschen och gör pruttljud för att roa.
För några somrar sen gick jag omkring med lila hår eftersom mitt i en blekningsfas för att bli den nya Marilyn glömde jag bort mig framför ett x-box, blev aningen förvånad när jag kliade mig i huvudet efter 1,5 h och hade klisterliknande peruk. Inga hårtestar lossnade dock trots att det kanske hade varit bättre.

Spelet på x-boxen...

ja, gissa det ni!!

Djupt vatten

Nu ska jag göra svåra saker - det är ju fest på fredag och jag ska ha riktig behå på mig för första gången sen lilla darling kom till världen. Till det tänkte jag matcha ett nyfärgat hår, problematiken ligger nu i att hålla Dissy nöjd och glad under denna process så jag inte dyker upp med sydväst på galan. Och nej, jag tänker inte bara ha behå utan även övriga kläder som täcker resten av shabraket - ni behöver inte dyka upp med kamera för senare blogginlägg om nakenchock. Har ett par fina skor som jag köpte för första barnbidraget så de får ni gärna fota (haha, fota!! ordskämt om fötter, haha, jag är så rolig).

Intresse, läs inte här

Vill man ha reda på vad som händer i världen ska man inte välja ST.nu. Jag blir så irriterad att när man läser om nåt som slår en som halvintressant klickar man på läs mer-länken och vad får man... ingenting, kanske fyra rader till med samma innehåll som rubriken, va fan! Sen förstår jag inte webb-tv som de har valt att använda till ca 30% av nyheterna, oftast då lokala nöjesgrejer som jag aldrig får gå på för att jag själv inte ens är fyraradertill-intressant, men hur som, har man bonnbredband så tar det ca 45 min att fatta vad inslaget handlar om och vill jag se på tv vet jag hur fjärrisen fungerar!!


Vuxenpoäng...

...får jag aldrig. Vi skulle handla mat igår men jag totalspjärnade. Det är så trist. Först hittar man ingenting och famlar lite bland hyllorna på burkar med konstigt innehåll sen tar men de 3 saker som stått på listan på kylskåpet i nån månad. Att beräkna hur många påsar som behövs till hela kalaset är en oxå omöjlig ekvation, antingen mulas grejerna ner eller så står man till slut med en tom plastkasse i handen, miljöbov tänker nog grannarna vid bandet brevid. När man till slut kommer hem och måste packa upp skiten har man redan det mesta och har valt helt fel saker. Nu skickade jag P på egen hand och han är skyldig världen vuxenpoäng så till middag blir det väl vita bönor med parmesangrädde - det såg jag att vi redan hade alla ingredienser för. Annars kan jag äta chips igen, det gjorde jag till frukost.

Pinsamt

Jag fick ju direktsvar från en anonym hur man gör @-tecknet enkelt med bara en hand. Jag har ju faktiskt gått TPE - teoretisk-praktisk ekonomi på högstadiet med de takterna sitter tydligen inte i, visserligen knattrade vi mest på elektriska skrivmaskiner och jag är så pass gammal att internet inte hade etablerat sig.
Nu ska jag maila alla jag känner, nä, det ska jag inte, men jag ska visa P min nya talang för han är en superdeluxepc-retard. Sjukt nog går han idag omkring med en laptop under armen men på den finns inget viktig utan det är nog mest för att dölja sitt bonniga Lunde-ursprung!!

I-landsproblem

Jag blir så irriterad att Alt Gr-knappen och @-knappen sitter så långt ifrån varandra. När man försöker amma en elektrisk ål samt skriva en emailadress är mina fingrar på högerhanden alldeles för korta. Hur göra?!

Bråk

Jag vill att Dissy ska äta och sova sen. Hon vill titta på en intervju på tv om en sexmissbrukare som bryter på engelska, av och med Malou von Sivers.
Jag verkar inte vinna.

The tripp

Jag måste ju berätta om resan till Hufvudstaden. Vi gör ju såna flashiga saker emellanåt i den här glammiga familjen.

Klockan 5.00 var det uppstigning och min lilla fattade ingenting, tack och lov vid tre månader är blöjbyte, matning och sova det bästa som finns så efter 10 min på tåget sov hon igen och gjorde så hela resan. Jag och Dissys mormor såg på parlamentet och skrattade pinsamt högt till våra medresenärers stora förtret, jag skulle ha satt igång skrikmaskinen så hade de nog uppskattad mitt friska gapflabb mer.

Nu trodde jag att den samlade sparkassan + barnbidrag skulle gå rykande fort men hör och häpna, jag menar verkligen häpna, för jag handlade för exakt 49:-!!!
Nu var inte resans syfte min shopping utan det var denna jag var ute efter...Skulle jag visa den i naturlig storlek behövs en 100-tums skärm, minst!

Syrran släpade den från västkusten till Södertälje och vidare till Stockholm för att Dissy inte ska behöva frysa om rumpan. Den är sprängfylld med kläder från hennes änglar och jag hade en riktig svamptripp när jag öppnade och sorterade.

Nu ligger de i garderoben och väntar på att D ska dras ut lite på längden - sträckbänk rekomenderas tydligen inte trots att man har coola outfits som väntar.

Nu har jag redovisat viktigheterna med resan!!


RSS 2.0