Burn baby burn

Nej, jag eldar inte bebis utan har bränt min albylliknande hy så vattenblåsor uppstått. Har lika mycket pigment som vitfärgen vi målar knutarna med. Med "vi målar" menar jag såklart mister bister. Vi har bestämt att kåken ska bli svart med vita hörn och fönster. Med "vi har bestämt" menar jag såklart mig själv.

Nu har jag inte tid att skriva mer - måste klia mig och svettas.


feeling hot hot hot

Vilka dagar!!!

Jag gillar sommaren men för min del räcker det med runt 23 grader. Jag njöt som mest inatt när jag vid tre-tiden var ute och vankade med vagnen (+Dissy) halvnäck i runt 17-gradig svalka. Trollets sömnmönster har inga logiska gränser men när man ska försöka sova i en bastu kan jag oxå förstå att man lackar ur lite.

I torsdags fick vi finbesök av min käraste väninna med sambo (och litet paket i magen:-) så det bakades dagen till ära.

Kolla in detta:(än en gång - j.a Leila för jag har ätit flest)

Idag ville Godsherren med fru (fd cyklisten med fru) komma och underhålla oss och som muta tog de med en lekkompis till stortjejen så alla skulle bli glada. Sen dök halva vår bekantskapskrets upp i klungor och det har inte varit nån hejd på nakna överkroppar. Dissan har premiärdoppat sig i lillpoolen och den "vadfangörnidetärjusvinkallt"-minen var bäst idag. Resten av dagen hängdes dock över kanten för att dricka mycket och plaska lite.Nu muntrar vi upp mormor 

 Var är Daisy?


 
Tittuuuut!!!


-

Idag gjorde min moster sorti från jordelivet. Hon har varit sjuk ett tag på det otrevliga sättet. Min mamma är hos hennes familj men helst skulle jag vilja ha henne nära nu och ta hennes sorg genom att krama henne hårt och låta Daisy leka tittut tills hon kiknar av skratt.

Min moster hade en vacker själ, jag tyckte att hon var så exotisk när jag var barn. Hennes röst som bestämt skulle beskrivas som beslöjad i vilken roman som helst och de vackra långa naglarna som jag nästan hypnotiserad såg lackeras blodröda. Runt halsen hängde guldkedjor med berlocker - en sjöhäst och ett hjortron om jag inte missminner mig.
Många av mina bästa nyårsaftnar spenderades i min mosters hem. När jag tänker efter sköljs jag av minnen där vi spelade Cleudo på den stora kohuden, eller när jag och syrran i unga år fick i timtal bada i badkaret fullt av bubblor och dricka bubbel i form av champis - glädje rakt igenom.
Hon var tillsammans med min mor en ritkig soldyrkare och några kilometer gick åt att flytta runt rumporna i bärbara solstolar för att vara säker på att fånga varje stråle.
Jag har varit hos henne mycket och det har alltid känts som hemma fast borta, den familjära omtänksamheten man tar för givet saknades aldrig och inte en sekund kändes obekväm.

Nu ska jag gråta och tänka på alla vackra minnen.

Tack för alla vackra minnen.

Jag förstår att min mor saknar en bit av sitt hjärta nu.

En liten bit av mitt är också borta.

Mammaledig = (ledig från att va mamma?)

Filmen var precis vad jag hade förväntat mig. Ett 2 timmar långt SATC-avsnitt av skratt, kläder, skor och andra saker jag verkligen behöver.

Hade chansen att se den redan förra veckan men jag valde endast middagen innan på Invito i goda vänners sällskap. Snygg var jag oxå och hann med ett glas rosé på Oscars uteservering.

Bildbevis från mobben för att själv veta att det är sant...Rosé, brillor och väskaÅsså glamourdonnan herself

SATCar på glamour

Nu är jag snygg. Lift väntar för att ta mig till New York med Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. Behöver en mjuk stol i en mörk biosalong just nu och har jag tur kanske John Blund hälsar på. Vad gör man inte för att få sova i full make up.

Insomnia

Jag vet... Det är för dåligt.
Inga inlägg på flertalet dagar.

Har dock större problem som innefattar min dotters sömn eller brist därav. Hon har helt sonika tappat talangen insomning och håller sig själv, mig, pappan och större delen av E14 vaken mest hela tiden. Det löser sig säkert snart men tills dess har min hjärna fullt upp att hålla det nödvändigaste igång (typ tv:n).

Puss på er, vi hörs snart, hoppas jag....

HmmmNu vet jag hur vi löser världsproblemen. Synd bara att ingen verkar förstå vad jag säger.

vill tillbaka till lala-land

Nu har vi fått igen pappan här ute på landet.
Inte för att vi har varit här en enda dag under hela gatufesten - men det är svårt att spela martyr när man egentligen lyxat hos mormor och morfar i en hel vecka och fått grillat varje kväll samt odelad uppmärksamhet om man är runt 8 månader.

Jag har svårt att påstå att "borta bra, men hemma bäst" känns som det mest passande talesättet just nu för här ska jag tydligen göra saker själv.

Skitjobbigt.

Hur som, nu har ca-modulen äntligen kommit så mitt första hemmaprojekt blir att kolla på tv några timmar.

Istället för att skrika till löst gf-folk


Missbruk

Bäst på gatufesten är sms:en de visar på storbildsskärmen på torget. Inte många procent där är seriösa utan mer klara försök till förnedring.

JÄTTEROLIGT!!

GF 08 (lite käckt förkortat)

Tänkte ventilera mina tankar om Gatufesten men ångrade mig.

Dreamflight

Idag fick jag reda på att mamma och pappa för några år sedan flugit med samma plan till USA som Kenny Rogers. Nu har inte mina drömmar om Kenny exakt varit det stora samtalsämnet på släktträffarna men ändå?! Hur kan man undanhålla sån information för sin enda dotter (undantaget syrran då, som säkert redan visste det).

RSS 2.0