Märklig känsla men...

..nu är jag faktiskt ledig ett par dagar paw rikhtight!!!

Om detta ska firas med att verkligen uträtta nåt eller om jag bara ska belöna mig själv när lönen kommer återstår att se.

Tror mest på det sista...

Tävlar

Eftersom ingen kommer att ge mig presenter trots att jag förtjänar det tävlar jag för att vinna 40 par skor. Oerhört passande tävling för mig och du kan göra detsamma:

http://www.tlcsverige.se/tavling

GRATTIS!!!

Säger jag till mig själv. Idag är det tolv år sedan jag tog på mina skyhöga klackar och började på rälsen. Idag är klackarna lägre men kollegorna är lika inspirerande och att inte kunna förutse dagen ger mig fortfarande en kick.

Jag har ett fantastiskt jobb så mitt grattis betyder oxå att jag valt rätt.

Diplomat? Inte idag...

Tålamodsbefriad har jag varit i hela mitt liv men de senaste dagarna har jag verkligen fått ta all min 33 år långa uppbyggnad av självkontroll till hjälp för att inte kasta diverse kontorsmaterial över ett konferensbord.

Jag kan inte dryfta ämnet här för det ser jag både som illojalt och omoraliskt men sällan har jag varit så nära att tacka för mig i ett sammanhang. Lyckan å andra sidan är att i dessa situationer med obefogat motstånd växer mina horn och just nu är jag inte bara ohyggligt mycket starkare, utan oxå oövervinnerlig och längtar till nästa sammandrabbning.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - TJAFSA INTE MED MIG NÄR JAG HAR RÄTT!!!

The bitch is back... och så mycket värre!

Fast tills dess ska jag vara världens bästa mamma och en alldeles bedårande fästmö - min familj förtjänar bara mitt bästa jag.


Retur och tur

Har varit hemma i knappt ett dygn och de timmarna har gått åt till upp- och nerpackning med tvätt däremellan samt otaliga pussar på min lillstronza som jag saknat otroligt.
På måndag bär det så klart av igen men inte lika länge denna gång och efter det kommer en välförtjänt långledighet.

Ikväll ska jag ta min vackra på grillfest hos en fin, underbar vän och trots att vi inte stannar länge känner jag redan att min själsreserv kommer att bli väl påfylld.

Först ska jag impregnera mig med valspäck så regnet studsar av min bara lekamen då allt i garderoben krympt av detta surväder.

Nu bär det av igen.

Mot Götet denna gång fast jag har en underbar avstickare mellan lärarpassen. Eftersom det råder tokbrist på hotell i västra världen har jag hyst in mig hos syster-yster och det slår alla andra faciliteter.

Jag har inte gjort mer än jobbat senaste tiden och trots att idag var min lediga dag satt jag ändå några timmar på kontoret och fick supporthjälp med min nya fina, fungerande dator!!!

Jobbhelgen som var bjöd på idel trevligheter och jag skrattade nästan hela tiden, dock inte sista timmen då jag blev tokblåst och fick skämmas och nödljuga framför 42 försenade men tålmodiga resenärer. Trots det tänker jag minnas denna helg som den vi lunchade i solen, myste på Vapiano och dansade bort min tredje kota. Kan inte annat än älska mitt jobb och mina fantastiska kollegor.

Nu ska jag arsla igen resväskan och försöka återuppbygga min kota i modellera.

Heinz på er

Igår kom den berömda ketchupeffekten i utbildningsprojektet så därför kunde jag hinna hem lite tidigare än beräknat och äta middag med familjen en helt vanlig vardag utan några som helst samvetskval.

Hemmavistelsen varar ju inte allt för länge för i helgen ska jobba på gammalt hederligt vis i yllepyjamasen. Som jag längtar till Comforts isoleringsceller istället för de stora luftiga hotellrum med dubbelsäng och badkar som jag haft senaste tiden....

Nu ska jag röja köket, duscha av mig bombardier och köra lite soffsittning med svt eftersom jag betalar tv-licensen.

Otroligt nog...

..så regnar det även i Västerås. Det har dock inte bekommit mig märkbart då jag suttit instängd i ett ännu inte lanserat tåg på finnslätten och mulat igenom information, bilder, korrekturer och annat godis.

Hur roligt det än må vara är det ännu roligare att min beställning på en ny jobbdator är gjord så den dyker nog upp inom nån vecka. Tänk om allt kommer att fungera på den? Vad ska jag göra då med all min lediga tid och Helpdesks väldigt upptagna tid? (blogga mer kanske...?)

Självklart har jag även här ett hotellrum med badkar eftersom min bristande hygien verkat sprida sig till Scandics bokningssystem. Måste undersöka om smartphones har inbyggd odörsensor?

Nu ska jag trotsa de illvilliga vädergudarna och ta en promenad innan middagen.

Fast först måste jag ju gratulera min underbara syster som fyller år idag. Vad än legitimationen säger kan man gott räkna bort fem år eftersom under hennes första 1825 dagar (cirka) var jag inte född och jag vill inte tro annat än att hennes livslycka började då.

Gratts ljuva storsys - jag älskar dig gränslöst!


det regnar här i Stockholm idag

Och den ljuvliga våren lyser med sin frånvaro. Jag har spenderat 3,5 morgontimme i ett tågsäte och resten av arbetsdagen sittandes på en konferensstol och det vill min rygg hämnas på nu. Trots en långpromenad och ett gott glas rött försöker min ryggrad flytta ut från min övriga lekamen och jag tror inte en hotellsäng kommer att göra bättring. Vad jag önskar kunde flytta ut är allt snor som befinner sig i näsa och svalg. Men för att passa ihop med de rödsvullna ögonen bör jag väl ha nasaltäppt uttal.

Imorrn blir det tidig uppstigning och förflyttning till Västra Aros där tåg ska tutas, knappar knäppas, vred vridas och handtag handtagas. Börjar se en liten ljusstrimma i denna overkligt långa tågtunnel som förhoppningsvis snart ger nåt sorts resultat.

Nu ska jag och min MaryKay-fräscha nuna lägga oss med House och beundra våra fina nymålade tår av märke IsaDora extra long lasting quick dry wide brush doll pink.

Hoppsan skojsan vad flickig och reklamig jag blev - försöker nog kompensera att jag känner mig som en slemboll.

Ibland..

..tittar jag in här och undrar var den fenomenala skribenten tog vägen. Jag saknar ofta mina ord och tänker varje dag att jag ska börja igen men finns den kvar - berättarlusten, menar jag.

Vi får se.

Nu vet iallafall att inloggningen fortfarande fungerar.

Kanske smyger jag ner något fenomenalt här när jag minst anar det.

RSS 2.0