377

Vi fattade ett gemensamt beslut i familjen igår att P inte ville gå nånstans för att se hockeyn utan han ville stanna hemma och se finalen av Lets Dance (moahahhaha). Roligast blev när text-tv vägrade släppa slutresultatet på grund av HVs mål efter slutsignal (det visste vi ju inte då) och P bytte kanal på kanal för att få fram ett slutligt resultat. Det är fortfarande handsvett på fjärrisen.

Huligan

D skiter i hockey-slutspelet nu när MODO har åkt ut och satsar istället stenhårt på allsvenska premiären till helgen. Därför har hon skaffat Baby-brynja.

image34

Kaggen har hon fått av all öl jag druckit samtidigt som jag ammat ;)

Yes masa

Tror jag tog Gremlans hustrutips lite för allvarligt (här skulle det länkas till hennes inlägg men hallå, jag kunde ju inte ens göra @-tecknet med vänsterhanden för drygt en månads sen så ni fattar varför det inte är så) - klockan är inte ens 8.30 och jag har redan hunnit tvätta en maskin + vikt all rentvätt som hängt sen v-jeans var moderna (ja, det är de ju förvisso igen men sen då, förra gången).
Riktig frukost är intagen - LundeMcMuffin med juice och kaffe (sen har jag förberett till P så han oxå får en när han kliver upp).
Bebben är vaknad, ammad, ompysslad, lekt och sövd igen, gröt och dagens outfit är delvis förberedd till när hon vaknar + att vagnen och overall ligger framme så vi kan promma lite för att inte väcka pappan (det blir väl mest fram och tillbaka till brevlådan men ändå).

Jag tror mitt undermedvetna jobbar hårt för att bevisa att jag passar som lyxhustru i Villa Vacker - annons ute nu på Miss As blogg (ännu en saknad länk) eller så jag får shoppa mig blind (för att matcha dövheten) på stan senare idag utan samvetsgranna blickar från Diktator P.

hJÄlp

nÄr släPPER DEt????

JAG HAR FORTFArande locK FÖR ÖRat och hör jättEDÅLIGT. Nu BÖRJar öroninflAMMATIonen öVERGÅ I SMärrE PsykOS.

HAllå haLLÅ haLlÅ???

If I ruled the world

P skulle kunna äga världen om han la ner samma energi på erövring av länder som han lägger på att irritera mig. Minsta lilla grej gör han lite klurig och frustrerande bara för att hånleende vänta på min reaktion och.. den kommer rätt tvärt så klart.

Bara att ta en bit choklad till sig själv för att sen låtsas vika ihop förpackningen för att jag inte ska få och samtidigt flina i mjugg - 6 ggr i rad!!

Han trycker alltid lite extra på knapparna på micron eller "missar" att stänga D`s dragkedja bara för att jag ska hmpf:a och han tycker det är lika roligt varje gång.

Understimulerad? Antagligen.

abcdefghijkmnopqrstuvwxyzåäö

I svt:s morgonprogram har det varit debatt mellan Tomas Bodström och nån moderat-tjomme hurvida vi ska delta i invigningscermonin vid OS i Kina. Jag tycker som TB att det är ett rätt bra ställningstagande att utebli från nåt som Kina själva tycker de är överlägsna på - cermonier och jippon i stora proportioner. Moderat-tjippot jämförde Sveriges bortfall som att han skulle skippa förätten och sen dyka upp till varmrätten hos en av TBs bjudningar??!!

P hade den bästa bojkotten enligt mig - han ska sluta använda bokstaven L som sitt ställningstagande mot orättvisorna i Kina. Inga fler fyla små lättel däl inte.

Var är du?

Jag hatar Passagen - ja inte passager generellt (i Victoriapassagen i Göteborg ligger mitt favoritcafé), utan internetsidan som bland annat bistår med mail-funktion. Jag skaffade en adress där när jag väntade D för att slippa Pampers och Libero-erbjudande till den vanliga inkorgen och sen när man blir morsa trillar varenda j.a erbjudande in till höger och vänster så hittills har jag varit rätt nöjd med mitt beslut.

Nu har det inte gått att komma åt de malien på flera dagar och min frustration ligger i att jag väntar på en beställning som jag skulle kunna följa via posten (om jag kom åt kollinumret) och sitta och mysa förväntansfullt.

Nu funkar inte det så jag vet inte var mitt paket är OCH jag är fortfarande döv OCH vi måste storhandla idag.


Nu börjar jag snart gråta.

Effektivitet

Kl 14.00 hade jag tid hos läkaren, 13.45 var jag klar med diagnos öroninflammation (tog 22 sek att ställa) och penicillin för fem dagar i handen. För detta betalade jag 150 kr + medicinkostnad. Vilken j.a timlön när man kan tjäna på tid som inte har varit än.  Fantastiskt!

Mesen

Jag fixar inget mer - nu blir det farbror Doktorn. Han får peta in sin armbåge i örat eller operera bort huvudet men nånting måste ske.

Jag har gjort vad jag kunnat

Alvedon - check (förbättring i kortare stunder)
Nässpray - check (mest bara äcklig smak i munnen)
Tryckutjämna - check (har gjort det så mycket att nu kan jag inte ens tänka tanken utan att det gör ont)
Sura blickar till P - check (har gett bäst resultat hittills, inte mot öronen dock)

Succe på Youtube

Jag fick en videokamera i födelsedagspresent och är lite sugen på att filma mig själv när jag gör diverse yoga-övningar i försök att häva locket för örat. Varje gång det sprakar till lite i hjärnan blir jag lycklig för en kort stund bara för att upptäcka den ännu totala dövheten strax efter.

Hur farligt är det att sticka hål på sin egen trumhinna - det sägs ju att det minsta man ska stoppa i sitt öra är armbågen, men om jag bantar kraftigt och vrider axeln ur led kanske jag har en sportslig.

Ring inte idag

Jag hör absolut ingenting. Mina lock för öronen måste vara i storlek med ladan.
Min röstvolym blir lite oberäknelig i samband med detta och P varierar mellan att låtsasskrika VA? till att se skrämd och överraskad ut varje gång jag försöker säga något.

Måste kännas stort att driva med handikappade...

Sugarbabe

När P kommer hem och tittar i kylen kommer han att fråga var chokladpuddingen har tagit vägen. Jag kommer att sitta tyst och skämmas. Sen tittar han nog i påskägget och undrar varför det är tomt. Jag kommer att sitta tyst och skämmas. Till sist plockar han fram ett äpple och knaprar lite på - då behöver jag minsann inte skämmas.

Not so bad

Tillbaka från vårdcentralen blöt som en sjöko! Klädde mig lite överambitiöst.

Det är fantastiskt väder ute och blev lite bättre när öroninflammationen inte var så allvarlig, alvedon och nässpray skulle nyttjas tills vidare och blev det värre skulle jag återkomma.

Öroninflammation?

Ja, det vet vi snart.

På mig alltså.  Är inte det en barnsjukdom? Vafan, är jag 12 eller?

Ensam

Han tog barnet och gick på en promenad.

Jag borde göra 1000 saker - framför allt rycka upp mig, men ser ni, det skiter jag i!

Jag ska sitta här och vara hur sunkig som helst!

(och sova lite... kanske...)

Ska vi byta grejer

Sökes: Toppfräsch lattepingla med energi och empati. Att lyssna på medmänniskor är lika viktigt som skratt och ett sunt leverne. Barn undanbedes vänligt men bestämt.

Finnes: Ett stycke övertrött dökött med tomblick och högt ljudande bihang.


Ser ni denna annons är det nog P´s.

Strålande

Min mamma hade en strålande idé som ledde till en strålande dag i den strålande solen.

De kom hit på sopplunch och sen gräddades det våfflor på bron. Bland grädde, sylt och påskjakt njöt vi för fullt.

Livet leker idag!!

Informationsflöde

Ingen har varit här.

Jag har sovit i 3 timmar, D oxå, tror jag....

P skulle köpa potatis - det gjorde han inte.

Boriiiiinggg!

Jag har verkligen inget intressant att skriva idag... eller igår... eller imorgon. Fast imorrn vet jag ju inte än - kanske åker nån stackare vilse idag (hoppas på Bill Murray faktiskt, han verkar vara rolig) och landar här på gården. Om det skulle bli så - snälla vilsne, ta in posten tack!!

Glad påsk

önskar Deller... Va fan morsan, vad håller du på med?

Jag ammar

Sittande

Nynnande

Hukande

Sovande

Liggande

Stående

Vaggande

Joggande

Gråtande

Min bäbis är i en tillväxtperiod - hon satsar på att öka 10 kilo på 3 dagar - omvänd diet.

Kajsa Warg bor inte här

Min jobbvännina kommer på lunch här idag och jag får alltid lite prestationsångest när hon ska dyka upp. Mina kokkunskaper är inte direkt världsklass och fram till oktober ifjol när jag sa upp lägenheten hade jag inte ens en kyl som fungerade.
Hon däremot kan alltid tipsa om goda recept - till och med saker som innehåller fisk och hon och hennes sambo använder färska (?!) kryddor när de lagar mat!

Och så är hon snygg...

Mer snö?

När ska våren komma på riktigt? Jag har en hel garderob med kläder jag inte använt sedan innan grossessen och det känns lite fjortis att springa omkring i linne när skoteroverall passar bättre. Fast, att bli betraktad som fjortis nu när man uppnått denna högaktningsvärda ålder kanske inte är ett problem.

Nästa gång ni ser mig har jag magen bar och blåfrusna läppar (både här och där antagligen).

Skriker du, skriker jag.

Lunchen var trevlig - det blir så sjukt att kryssa mellan 6 bebisar som ligger lite här och däroch tuggar på leksaker, andra saker och varandra. Sympatigråt verkar oxå vara på modet nu på vårkanten för började en fyllde de flesta andra i med varierande tonart. Dissy rullattackerade alla som råkade komma i hennes räckvidd och försökte desperat hångla upp den kroppsdel som var närmast. Ekivok liten kicka jag har.

Tyvärr hade satan varit där och bakat kladdkaka till efterrätt - den biten jag åt gled direkt ner på arslet och chokladdallrar sådär läckert så fort jag rör mig.

Nu ska jag stirra in i väggen en stund, kommer inte på nåt annat.

Ännu en lattelunch

Vi är uppe tidigt (ja som vanligt då) för idag ska vi iväg på ytterligare en mammalunch. Jag tänkte för ovanlighetens skull ta bort gårdagens smink och sätta på ett nytt ansikte, funderar på påskmake-up helgerna till ära. Häxa känns rätt efter hur jag känner mig.

Skönt dock att nån annan lagar maten idag.

När ni läst detta måste ni dö

Jag gjorde nåt stort.

Jag erkände för Sanny att deras insats hittills var fantastisk och att de förtjänade att gå vidare, han tyckte det var nästan lika fantastiskt att få höra från en öviks-flicka.

Nu ligger jag i fosterställning och hulkar.

Får hon inte leka i plastpåsen?

Det har varit dåligt skrivet idag men internethelvetet har tillsammans med min dator startat kampanj för att hålla mig bort från bloggvärlden. På nåt j.a vänster väljer datorn att stänga webläsaren ver 3:e minut och uppkopplingen har gått hejvilt när vi haft dammsugaren igång (??!!). Detta har i sin tur fått mig att frenetiskt nynna på "vi bor på landet, och klart vi fann det..osv".

Vi har hunnit en tur till shoppingmeckat oxå där det införskaffades leksaker till lilla D, jag är för lat att flytta omkring grejer så vi fyllde ut förrådet och jag slipper komma ihåg förströelseprylar nu när varje bebisgrej har nåt riktigt färgblaffigt och plastigt fastsatt vid sidan.

Vilken skruvad värld leksakstillverkare måste leva i, all den där plasten måste ha tagit ihjäl en hel del hjärnceller.

Chefsämne

Idag styr jag hushålletja, jag vet, inte så bra bild men han har ingen kameravana.
Det här är Uffe och är han kompatibel Lunde så får han bo hos oss i 2 veckor när hans familj är på semester. Han började äga 2 minuter efter ankomst med att röja i stortjejens rum, kidnappa en gris och besitta lillflickans rum. Kommer nog trivas som en prins här.


Simultankapacitet

Surfar på datorn
Gungar D med foten
Lyssnar på melodikrysset
Äter frukost
Läser mama
Tittar på utförsåkning
Dömer resten av världen som inte kan göra allt detta samtidigt. (resten av världen = P)

En helt vanlig lördagmorgon

D rules

Dissy ägde på Fub:en - hon kunde mycket fler trix än de andra kräkisarna. Antagligen får jag mitt diplom före alla andra.

PRATAR JAG HÖGT?

Man märker att man fortfarnade är lite förkyld när man helt plötsligt blir av med locket för öronen och upptäcker pensionärs-volymen på tv:n.

Fashion 90

Nu har jag kollat runt lite på modebloggar i cyberspace och ingenstans står det hur man bör klä sig när man ska promenera till bvc i sidleds-snö samt några plusgrader och sen se sådär nymorsefräsh ut så de andra slitna mödrarna blir grönt avundsjuka. Hade de på bvc bjudit på vin efter de nya rönen finns 1000 outfits att välja mellan för då tar man väl taxi så man hittar hem sen.

Murre komsi, komsi

Jag var så skönt slö igår - det största jag åstadkom var att rulla tillbaka D på rygg efter hennes nyfunna engagemang att driva mig till vansinne. Ett tag funderade jag på att försöka uppfinna nån sorts petpinne så jag slipper böja mig till golvet men jag la mig på soffan istället om jag inte missminner mig.

Idag är en stor dag, jag ska ju på fub:en och bli legitimerad förälder men jag är inte så sugen längre för.... Sotaren kommer vid lunch när jag är borta. Tänk om det är en riktig hunk jag missar med sug i blicken och en sån där spretig hårboll i ena handen.

Jag är kluven om jag behöver diplomet för föräldraskap - det räcker kanske att börja se ut som att jag vet vad jag sysslar med.

jag vet...

... att jag inte gör nåt intressant här men jag orkar inte idag - måste sova.

har ni fest eller?

D la precis en sån monster-spya att jag aldrig kommer att kunna käka chevre igen.

Dementi

Nej, mormor, jag har aldrig burit D i foten på riktigt, det var lite sarkasm från min sida för att verkligen ironisera bvc:s kompetens.

Aha, nu förstår jag

På fredag ska jag på FUB - för er som inte är införstådda i den hemliga "jag har bebis nu"-klubben betyder det föräldrautbildning.
Vad fiifigt att den kommer nu när jag varit morsa i ca 5 månader.

Hoppas jag äntligen får lära mig vad som är upp och ner på D och varför hon skriker när jag bär omkring henne i foten?
J.a klåpare på bvc - kunde inte detta kommit lite tidigare, nu har ju hispigheten lagt sig och då ska de mata en med nya orosmoment.

Hej sa Petronella

Det regnar - skitmycket!
Min Polyvinylchlorid-dotter har skidvecka på skolan. Vad roligt för ungdomen idag att växa upp med våran vackra svenska vinter.

Titta hon välter

Apropå dricka vin-debatten när man är gravid/ammar så ska jag inte gå in på den förutom att berätta att min dotter behandlar mitt vänstra bröst som en halvrisig baginbox-chardonnay och mitt högra som en vällagrad Amarone. Tror ni jag börjar bli sned.

ursäkta

Lite spydigt sa jag till P att lyfta ur vagnen ur bilen innan han åkte (sist glömdes det). Varför? - inte fan ska jag nånstans, inte gåendes iallafall.

Reklam för att skaffa smått

Saker man helt plötsligt gör när man har blivit mamma

Pratar bajs - i tid och otid samt med glada tillrop uppmuntrande hyllar alla kroppsljud den lilla gör, allt från släppningar till avgrundsrapar som vilken stammis som helst på Dallan skulle bli grön av avund över.

Visar strutarna - man är så j.a van att ha lökarna hängandes utanför kläderna att ursäkterna har övergått till en enda tomblick "du ser väl att jag är mjölkstinn"

Tittar på repriser - på program man såg senast igår och ändå kommer man inte ihåg ett j.a dugg, blev det blöjbyte eller sov jag med ögonen öppna, jag vet faktiskt inte.

Mental bortkoppling av en kroppsdel - oftast en arm eller ett ben för att gunga babysitters, bilstolar eller annat gungbart så man får liten att sova medan man sysslar med andra saker... typ sover själv.

Trånar efter sött - jag äter allt som innehåller minsta sockergnutta, hade jag inte varit så spruträdd hade jag begärt dropp med sirap i.

Plast-morsa

Ja nu är man trettio och då är det dax att kliva in i vuxenrollen så ikväll bär det iväg på... Tupperware-party!!

Jag sitter och bläddrar i katalogen som jag fick hemskickad (ambitiöst) och allt är så fint och lyckligt och somrigt med färgglada burkar, tårtor och extasytrippade ungar.

Varför visar de inte verkligheten - när man en lite för kall sensommardag väljer att ta med sig fika ut till lekparken och man är så kall om fingrarna att lockhelvetet inte går att öppna och saftflaskans kork inte är riktigt igenskruvad så det är sockerklet på pappersrullen man lite smart slängde ner i ryggsäcken. Sen har alla smörgåsar skramlat omkring där i lådorna och första projekt blir likt ett IKEA-paket att pussla ihop hur det ska se ut i original. När man väl kommer hem efter pärsen slängs allt in i diskmaskinen och voila - nu passar inte locken på burkarna för de har blivit vridna likt reumatiska PRO-anhängare.

Tycker ni jag ska ta upp det här ikväll eller uteblir då presenten man obligatoriskt får av värdinnan - i så fall det enda jag kommer hem med.

Lois Lane once again

Än en gång är ST på tårna - vilket reportage!!!

http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=714237

Pistolliknande föremål.... kan de inte referera det som att den som jobbade helt sonika trodde det var en pistol?
Polisen tror att rånaren kom över nåt slags byte... törs polisen inte fråga den som jobbade om nåt försvann?

Nu blev jag än mer nyfiken på vad som hänt den mystiska båten med avsliten tamp.

Har jag fått en oscar?

Jag är fortfarande lite lyrisk efter gårdagskvällen som blev bättre än jag föreställt mig så jag måste tacka igen.

Tack för alla presenter. Jag är och pillar på dem hela tiden och sitter här med armband och halsband trots att de inte direkt passar ihop med foppatofflorna. Brickbordet funkar perfekt i både soffa och säng men dryan har P inte lyckats servera än. Jag har kollat på IKEAs hemsida och en investering sker nog inom kort. Har oxå letat fram recept så nästa gång ni fikar här blir det hjärtformade muffins.

Tack för att ni kom. Malin, Anders, Anna, Helene, Pether, Åsa, Niklas, Malin, Linda, Gun, Linda, David, Marcus, Johan, Mimmi (och självklart till er som ville vara där men fick förhinder)

Och underhållningen - er uppskattade jag mest för ni gav mig en framtid att längta till - Thea, Maja, Elliot, Valter och Sanna.

Och tack till min familj, B-män, G-bergare och G-strömmare  - det är lycka att tillhöra er. Och min vackra D - du gör mig lyckligast.

Och restaurangen - tack Annika och Totte som tillät spektaklet och Dagge och Thomas som höll servicen så hög att guide micheline-krogar ser ut som Sibylla.

Jag känner mig jättespeciell tack vare er.

(...och nu tonar bakgrundsmusiken in så jag måste kliva av scenen...)


Nöjesläsning

Fick en bok igår -  "vem är Björn och vem är Benny" av Fredrik Lindström och Hasse Pihl.

I första kapitlet är ett citat av Hjalmar Söderberg:

"Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad"

Redan på sidan 11 vet jag att jag kommer att älska denna pocket som tydligen handlar lite om mig?

TACK!!

Igår var fantastiskt!

Gästerna var underbara
Vin och snittar var utsökt
Kaffe och tårta var så gott som det brukar
Personalen var som alltid proffsig

och det bästa


Presenterna!!!!!! Älskar varenda en.

snilleblixt

Jag kom på att finns det nåt rätt läge att ta en dusch är när man lagt ut på bloggen att man luktar svett och ska träffa alla (7?) som läser den några timmar senare.

Så stå inte på avstånd och sniffa för nu luktar jag hallontårta.. bokstavligen, det stod så på flaskan med duschkräm.

Nu får det vara nog

Jag luktar svett... igen!!... ameh, jag duschade ju förra gången jag hade detta dilemma, ska jag behöva göra det varenda gång? Jag har inte tid eftersom dagarna fylls med bloggande, bloggläsande, bloggletande och lite internetshopping.

Nu ska jag ju ha bjudning i staden ikväll så för allas trevnad kanske man ska spola av sig lite, varför har ingen löst detta svettproblem än?


Wrestling

Men bebis brottas med en handduk. Handduken vann tydligen för nu syns inte min bebis längre... men hon hörs. Trots mina lock för öronen (nu båda) hör jag henne jätteväl - öppna era fönster så hör ni nog oxå.


Ågren

Jag blev inbjuden till mamma och pappa för stormys och räkätning men var tvungen att tacka nej. Den här j.a förkylningen blir bara värre. Nu är jag helt döv på vänster öra och lägger till en sån här supernice insugning av snor var 3:e minut.

Måste gå igenom foundationlagret så jag i alla fall kan se fräsch ut imorrn när "gettoghetern"  går av stapeln... eller vi har ju spackel i garaget... kanske kan gå som "venus från Milo"... med armar och ben dock... och kläder.. ja vi får se.

Eftersnack

Jag var hos min barnmorska igår på sk efterkontroll (de vill väl kolla att man vet var ungen är nånstans så man inte tappat alla koncept).

Sen diskuterar man förlossningen och hur man upplevde den.

Min barnmorska börjar...  "Men det var ju inge bra det där"  "Vilken bedrift"  "Är det jobbigt att prata om?"  "Sådär ska det inte gå till..."

?????????  Öh, va?

Hur ska det gå till då, hon kom ju ut? Är inte det själva grundtanken?

Ja förvisso låg jag i 17 timmar och det plockades fram sugklocka och till slut stor-skalpellen men det var inte direkt så att jag hade nån annanstans att vara eller bättre förslag själv så på det stora hela var det en rätt lattjo barnafödningsupplevelse, det var ju inte galet alla 17 timmar.

Hur som tyckte hon att jag var en dunderkvinna och vet ni.... det tycker jag med.från druva till russin

Jag har börjat 30 med en förkylning från helvetet, massa grattis-sms och presenten från biltema.


Men kan det bli bättre?! Nä faktiskt inte.

Nu ska här bloggas med nyfunnen mognad och eftertanke... äh... ni läser ändå inte på lördagar för då gör ni andra roliga saker.

Grattis

Idag gratulerar vi en fantastisk kvinna som gjort så mycket för hennes omgivning, att bara finnas räcker långt för dem.

De ord som beskriver henne bäst är ödmjuk och överlägset mest fantastisk.

Grattis Erika - du är älskad av de flesta

Tack för den här tiden

Nu klappar jag igen fabriken för ikväll, måste ligga i soffan en stund och pilla mig i navlen för att sedan vänta in timman då det händer.

Jag har haft det bra som 29-åring, fick en liten vacker att älska gränslöst - det får sammanfatta detta år dagen innan dagen.

Kram på er så syns vi imorrn.... om jag har tid.

Zappa

Idag har Dissy lyckats paja både min mus till datorn samt fjärrkontrollen till tv:n, fjärrisen saknade visserligen redan batterilucka men finns det nån som har kvar den? Snart kommer de levereras utan luckfan direkt från fabrik eftersom alla pajar den inom en veckas användning - att förstöra den ytterligare går tydligen om man puttar ner den från köksbordet tillräckligt många gånger så batterierna inte ens sitter fast och det krävs en avancerad tvåhandsfattning för att byta kanal - volymen skiter jag i, det är för krångligt så nu börjar jag bli bra på att läsa läppar.


Årets scoop

Benny: här är nåt riktigt mystiskt


http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=712965

Vilken tur att det finns en journalistlinje som spottar ut Lois Lane-typer så vi verkligen får reda på vad som händer i världen. Lär bli stora journalistpriset för detta.

Anticimex

Jag luktar svett - inte sånt flicksvett som man får av att dansa uppklädd på nån flashig klubb och parfymen bara har slutat verka lite uatn riktig j.a svett. Sån som man får när man inte kommer ihåg när man duschade senast samt har glömt bort vilken fnulig burkliknande sak som innehåller deodorant. Tröjan jag har på mig nu kommer senare doneras till Mittuniversitetet för forskning av abnorma dofter - det kanske inte är konstigt att Dissy är så snorig.

Imorrn

Nu är jag så födelsedagskåt så det värker - nej, inte efter det smutsiga utan presenterna!!!
Jag har till och med hittat saker jag vill ha i biltema-katalogen.

"Imorrn är ingen vanlig dag, nej det är min födelsedag..." äh fan det rimmar inte.

Okej, jag fattar

Förkylningar går inte över på en natt. Nån som vill köpa drivor av snor? Jag har så det räcker och blir över.

Vett, vått, vatten

Jag fick ett samtal från babysim - fler aktiviteter för morsor som har tråkigt på mammaledigheten - så nu är lilla D, jag och P anmälda till detta (som enligt Gremlins är ett) könshårsmecka.

Jag badar inte, första och nästan enda gången min bikini varit blöt satt den på Jops-Lina (den har även varit med mig på spa i endast varmvatten) men nu antar jag att det inte finns nån ursäkt att inte kliva ner i pölen, det gäller ju min dotters framtid, typ. Tydligen värmer de upp poolen till kokpunkt så kalldusch blir det inte.

Min stora ångesttripp är om nån av de andra mammorna är smalare än jag. Jag ser helt okej ut i taaaajta jeans och lite tunikliknande prylar men naken, uuuäääh, det fladdrar både här och där för att inte tala om blekheten, mina ådror lyser genom huden som blåljus på en piketstyrka. Ska försöka komma undan med att jag aldrig var med på gympans simlektion när det var klädsim och fråga om det går att ta igen nu. Annars funkar det säkert med nåt otroligt smittsamt som bara våtdräkt hjälper mot, måste kolla på House ikväll och få några tips.

Till mig?

Tittar på Oprah. Det är ett julprogram med hennes favoritsaker och varenda pryl hon presenterar får publiken varsin av. Det är ju snällt och otippat... noooot!

Alla vet ju att Oprah slänger ut grejer till höger och vänster och ändå låtsas den skenheliga massan bli överraskad och sätter händerna för munnen som gapar OOOH och torkar krokodiltårar ur ögonvrån, tittar på varandra chockat så fort kameran glider förbi.
Pinsamt.

Och nu har jag sand i mungipan

Måste få göra en rekomendation - igår när jag var i riktighetscity käkade jag lunch på det där nya rättvisecaféet uppe i 1891, eller IN, eller gamla Forum, eller vad ni än vill kalla det.

P nämnde att de hade en smarrig Kaffe Latte där, varför han druckit den vet jag fortfarande inte, men eftersom jag försöker byta ut alla mina röda blodkroppar mot koffein tänkte jag testa. Den var fakstiskt bättre än vanligt men hur som, till det käkade jag en bagel med västerbottenkräm och struts!!! Den var överjävligt god - tänkte mata D med gröt samtidigt men hon fick käka på haklappen tills jag var klar för så god var den.
Sen slog det mig (eller egentligen har jag ju skitigt i det mesta av detta slag) - men när man ammar ska man ju inte äta allt, dock jag har inte läst nånting om struts så det måste ju vara ok, nu ska jag bara försöka hitta den i barnmat så får alla njuta, annars blir det ett bra tips till Semper att börja producera. Man blir så fiffig som mamma

Grattis Malin

Idag säger vi GRATTIS till Malin - hon blir bara 29 så det räknas inte lika mycket som min födelsedag men ändå...


Grattis till dig - hoppas din dag blir lika underbar som du är.

Jag kommer...

Mitt bristande engagemang på denna blogg är flerdelad.

1. fortfarande lite sorg men det verkar ju lösa sig, har jag som fått lite förhoppning om.

2. Spenderat 2 dar i city - ja, tydligen det riktiga city runt Stora torget och Galleria IN - där jag har försökt köpa mig snygg inför la 30.

3. Dissy är toksjuk och rosslar som en 86-årig gubbe på nätterna när hon inte hostar, gråter eller berättar högt att hon faktiskt är förkyld. Hur mycket snor kan det komma ur en bäbis och varför kan P sova som ingenting hela natten? Är lite bitter just nu men framför allt tröttful!

Saknad

Gremlins - jag sörjer redan nu, på riktig.


Fördummande

Det finns mycket dumt i den här världen men Nickolodeon (barnkanalen) måste nästan vara dummast av allt.
9-åring ligger plats i soffan och jag hör bara ljudet till programmen men det räcker för att med avsky sitta och småputtra av obehag. Allt är överglättigt och brådmoget med mycket USAisk dubbelmoral. En paradox är ju programmet med Brittans lillasyster Jamie-Lynn som är helylle och nu springer hon omkring med bäbiskagge - dock tycker jag hennes grosess är helt ok, skaffa barn får man göra när man vill, det är avsaknaden av realitet i serien som är illa, bättre att låta henne vara kvar och visa verkligheten bakom en tonårsgraviditet men det kommer knappast att ske.

take the highroad

Jag gjorde det mogna denna lördag och struntade i era bristfälliga biidrag till mänskligheten och stuvade ner lillan i vagnen och gick på en prommis till city. Upptäckte till min stora förvåning att där finns en barnklädesaffär, RKs bikupan och nu en sko/lite kläder/väskor/blandat annataffär oxå. Det är ju nästan som internet.HAAALLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

Vakna era j.a latmaskar och skriv lite inlägg. Jag har varit uppe sen 7.45 (min rutin ni vet) och är nu så ohyggligt uttråkad att jag har börjat gnaga på min vänstra arm. Tänker inte lämna några kommentarer hos er heller - det förtjänar inte era urgamla inlägg som ska arkiveras på riksmuseet när som helst.


Jag sitter även på hitta.se och letar efter era hemnummer - snart börjar nog telefonen ringa om ni inte gör denna insats för mänskligheten (mänsklighet=mig).

Vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna, vakna,  vakna, VAAAAAKKKNNNNAAAAAAAAAAAAAA!

RSS 2.0