Aha, nu förstår jag

På fredag ska jag på FUB - för er som inte är införstådda i den hemliga "jag har bebis nu"-klubben betyder det föräldrautbildning.
Vad fiifigt att den kommer nu när jag varit morsa i ca 5 månader.

Hoppas jag äntligen får lära mig vad som är upp och ner på D och varför hon skriker när jag bär omkring henne i foten?
J.a klåpare på bvc - kunde inte detta kommit lite tidigare, nu har ju hispigheten lagt sig och då ska de mata en med nya orosmoment.

Kommentarer
Postat av: Log

Skit i den "utbildningen". Allt man kan tänkas behöva veta lär man sig själv. Bara en anledning för BVC att hålla lite smygkoll på er. Här hemma i Timrå har vi bara FUB om man ska ha barn och är förstföderska.

2008-03-12 @ 12:47:50
URL: http://www.loglady.blogg.se
Postat av: Tågmamman

Så är det här oxå - den stora tjejen är inte min i original, henne fick jag som bonus.

2008-03-12 @ 13:13:13
URL: http://mestommig.blogg.se
Postat av: k

gå inte, du kommer bara få ångest över att du drack för mycket kaffe, eftersom där sitter perfekta mammor som absoluuut inte drack en enda java under hela graviditeten och som inte kunde gå på en hockeymatch när dom var gravid för barnet i magen kunde ta skada av ljudet.

2008-03-12 @ 13:23:46
Postat av: Log

Oj, nu skäms jag nästan. Jag drack inte en enda kopp kaffe och har inte gjort det sen januari 2007 heller:) Inte heller tordes jag gå på vilda festligheter, t ex dragracing. Men jag är långt,långt ifrån perfekt!

2008-03-12 @ 15:43:16
URL: http://www.loglady.blogg.se
Postat av: Tågmamman

Alltså hur kan man INTE dricka kaffe - det är mitt livselixir. Jag var urnyttig under graviditeten tycker jag själv men det beror på att jag hade överusla vanor sen tidigare - alla ställen som kör ut mat har jag på kortnummer och det utnyttjades ofta samt att mitt skumpande jobb har gjort att D knappt kan somna om man inte gungar henne som ett störtande plan.

2008-03-12 @ 18:32:22
URL: http://mestommig.blogg.se
Postat av: Log

Jag brukade börja varje morgon med att KLUNKA i mig ett stort glas kaffe, men så en dag började jag må uselt och spydde ett par månader i sträck. Sen dess har kaffebegäret inte infunnit sig riktigt igen. Te är den nya drogen.

2008-03-12 @ 18:42:50
URL: http://www.loglady.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0