Tågmammans FAVORIT

Kalla mig gammal, kalla mig träig, kalla mig vad ni vill men...


...Ring för fan inte på fredagar kl 20 för då är det...

...PÅ SPÅRET!!!!

Lycka 13 st fredagar framöver.

Avundsjuk

...jag är så avundsjuk!
Det hör väl kanske årstiden till när Ha-begäret succesivt framkallas av alla reklamblad fyllda med nonsens man verkligen inte behöver men ack önskar sig ändå.
Mitt gröna tillstånd har hållt i sig sen Systers spa-vistelse och att lägga till det har William fått vattkoppor, det vill vi oxå ha!!!
Fru Godsägerska ska i skrivande stund pressa ut en bebis om hon tillhör de 5% som lyssnar på barnmorskans datumbestämmelse och vi vill oxå ha bebis (eller jag vill, eller jag vill ha alla bebisar som kommer till världen).
Jag är avis på alla som har ett minne - det är prio ett på min önskelista tillsammans med mamma och pappas elvisp från 70-talet - igår glömde jag en MK-kväll jag var inbjuden till som jag ville närvara, scheisse!

Nu ska jag glömma bort resten av dan och smygtitta med grön ånga flåsandes i öronen på grannarnas överflöd.

Scheisse vad kallt det ÄR!!!

Nån som har en sjuveckors SistaMinuten-resa över? Jamaica funkar, Bali helt ok, t o m Mexico!! Kom igen nu bjud en frostbiten fd glamourmodell med istappar hängandes från näsan på lite lyx.

När jag sitter här och fryser 200 kg-röven av mig vet jag att min kära syster ligger på Yasuragi Spa på Hasseludden och har det minus jobbigt och det gör mig i o f s lite varmare - av avundsjukan som bränner till ibland. Jag trodde japansk tvagning var vår grej??!!

Kolla inte in vad hon gör http://www.hasseludden.com/flash/upplev_yasuragi_flash.asp


Jag lever...

...tror jag? Men undringen har faktiskt inget med Timrå att göra utan en kombo av förkylning och trötthet. Vi har ändrat sovrutinen nu till att vakna så ofta som möjligt och helst spendera halva natten under mitt täcke men ovanpå mig. Den här nya rutinen känns sådär...

Nu ska jag snyta ut bihålorna genom ögonen och fortsätta mitt liv som glamourmodell. Om sisådar 9 timmar får jag faktiskt stå alldeles själv (ja, andra lär väl vara på badhuset men va fan) i ett offentligt duschrum och shamponera håret, alltid nåt att se fram emot.

Med hopp om livet

Jag ska förpassa mitt feta arsle i alldeles för trånga jeans ut till Birrrsta idag. Buss ska åkas och till min fasa måste jag åka 609:an!!! Det är Timråbussen.

Hoooo (säger hon med spökröst).

Jag vet att några av mina bloggväninnor bor där ute i laglösas land och har förhoppningsvis överlevt bussturer men jag måste erkänna att jag är nervig i knäna.

Bussssss - Hooooo
Timrå - HOOOOOO

Hör ni inte mer från mig missade jag hållplatsen och återfinnes aldrig mer - Hooooo

Loggan, Loggy, LOGGIS!!!

what? What?? WHAT???

Hallå, vad har hänt? Tycker vi inte om varann längre? Jag gråter, nej, jag bölar!!!

Hallå...

Rädda mig...

Böööööhhuuuuhuuuöööööö, snyft.


TITTA!!!

Fick plocka upp lilljäntan imorse igen. Hon somnar ju om riktigt snabbt men vem orkar lägga tillbaka henne i sin säng... inte jag iallafall!
Så nu väljer vi att sova gryningstimmarna tätt, tätt ihop. Det är inte helt fel för när hon vaknade vid halv sju fick jag en blötpuss, ett leende och det obligatoriska "titta"!!! Kan inte göra annat än att le tillbaka och såklart "titta" rakt ut i mörkret på absolut ingenting.

Det största problemet nu är hennes talang att klättra över hindren till trappen och vara halvvägs uppe innan jag får tag på trollet. Funderar på att mura - det är väl poppis igen i inredningstrenderna?


Löööve

Måste ju bara tillägga att måndagar numer är favvodagen för då kommer Plingela hit med min och Dissans drömprins - William.

Vi har ju sett honom naken och D har till och med delat ett romantiskt midnattsbad med honom (tja, klockan var väl runt 17 men de har ju så kass tidsuppfattning ändå).

Igår gjorde vi allt för att pussa och krama och gosa och snosa på honom så mycket som möjligt men han ger oss nonchalanta uttryck i parti och minut och stolpar helst tillbaka till mamman trots våra trånande försök. D är trots det ihärdig och när han minst anar det smyger hon fram och kör överraskningsmetoden - snabb fasthållning av huvudet och en stor blötpuss var helst den träffar och trillar båda omkull är det succé!Kärlek i blickarna, eller hur?

Ursäkta, VAD är klockan?

Ja, hon sover ju förmiddagar igen.

Men det är ju inte jättkonstigt när hon väljer att vara vaken mellan midnatt och 01,30 för att träna duntäckeswrestling.
Ja ja, vi fick ju iallafall somna om.... ända till 04!!!
Då dög inget annat än att ligga på mamma, ja PÅ mig. En stekhet elektrisk ål som smånynnar i sömnen!!! Behöver jag tillägga att jag inte hittar öppningen på mina ögonlock trots två stora nävar kaffepulver rakt ner i halsen.

Tar Apotekets sömnakut hand om ens barn på natten om man ber riktigt snällt?

Frostbiten

Jag kan lika gärna blogga nu eftersom regeringen valde att väcka landet klockan 5!!! WTF??!!

Helgen har varit mysig och jag har upptäckt att snö är rätt lattjo när man har ett litet overallpaket som tjuter av förtjusning av den nya upplevelsen. Hurtbullar som vi är tog vi pulka med tillhörande barn och gick till byn igår för att käka nyttig lunch (pizza). Det funkade med X antal vinkelvolter ur plastanordningen samt ett j.a liv över hur vantarna förstör litens image.


TA AV DEM!!!


Ja det är rätt roligt men.. TA AV DEM!!


Gott och ont

Vi loungade hos mormor och morfar inatt och imorse sov vi ända till kl 7.30!
Det skulle vi dock inte gjort för när lillbiet upptäckte att de redan hunnit till jobbet blev det liv i luckan. Hon sprang överallt och lockropade för att ibland stanna upp och ge mig surläppen och mutterharanger. Jag var minus populär och fick muta skrotet med allt möjligt icke annars tillåtet: sitta själv framför datorn, gå in i duschen med kläderna på osv.

Nu ska jag mula i mig vinägerchips och njuta av att min man ska hålla oss sällskap hela kvällen och natten.

Pluttenutteskrotmumsfilibabba

Vi har fått en bäbis! Vi har fått en bäbis!

Eller Ida den vackra har fått en liten kicka som ännu är namnlös men ack, ack, ack så ljuvlig. Har redan messat ett förslag att ta över och pussa, gosa, snosa, mumsa, fnula, mula och allt man vill göra på det lilla, lilla underbara nya livet.

BÄBIS!!

Blogga då slöfock

Jag vet att jag varit urusel på att blogga och ni tror säkert att jag haft fullt upp...

(Nähä, ni förstod att jag bara är slöast i byn)

Hur som, helgen bjöd på vuxentid - jag bände på mig ett par vita jeans i stl 34 under ohyggliga svordomar och tog bonden på restaurang. Söp och svor lite mer och var ute hela natten. Nja till 23.30 iallafall men det känns som en bedrift.

Måndag bjöd på morsor/barn-sällskap och det är lika underbart varje gång. Att se dem slåss, kasta mat och höra dem skrika tills trumhinnan vibrerar som röven och ja barnen var oxå lite busiga.

Idag har jag varit före/efter-modell för Mary Kays sminkutmaning. Jag undrar som ni hur många hon ringt innan mitt nummer slogs på telefonen, men med mitt groteska före-utseende kan det inte misslyckas (undra om de märker att vi skickat Heidi Klum på efterbilden?).

Nu sover banandiktatorn för annars hade inte en bokstav blivit skriven. Hon tror nämligen datorn är hennes egendom och kör blandade raserihopp när hon inte får bita på skärmen.

Följetong

Mamma säger: Nej, Daisy!
(Mamma tänker: Den här gången gör hon nog som jag sagt.)

Daisy säger : Nej, mamma.
(Daisy tänker: Även den här gången skiter jag i vad mamma säger.)

osv osv osv....

It takes a village to raise a child

...men minst två starka karlar + ett skruvstäd för att klippa håret på en ettåring. Vi hade inget av det men gick lös med vassa grejer runt rosenöronen ändå. Nu har hon inte luggen rakt ner i russina och lite kortare i nacken så hennes fantastiska svanhals kommer till sin rätt.

Satt hon still? Nej.

Blev det lyckat? Nej.

Bryr hon sig? Nej.

Är nej hennes nya ord tojour? Ja.


Äntligen

Ärligt talat är jag inte superinsatt i utrikespolitik men att Obama vann är en lättnad i mänskliga rättigheters-hjärtat. Inget kan ju bli sämre efter att karaktärerna i Gökboet har styrt USA i ÅTTA år!!!

Jag hoppas att lille Bushmannen kryper in i ett hål och inte tittar fram mer.

Halloweenskräcken = rutiner up in flames

Det är slut på friden! Nån glömde skicka memot att förmiddagsvilans tid är förbi. I två dar har hon stenvägrat blinka innan klockan tolv så på med röjarstövlarna när ni kommer hit för här blir inget gjort ("vi hade ju rutiner", sa mamman uppgivet men flickan bara skakade på huvudet).

Jag log ju lite för mig själv när jag och två vänninor pratade vilopauser och jag var så nöjd att D sov 2 ggr på dagen medan deras gullisar bara tog en lur - det leendet sitter fastbitet i mitt arsle just nu för ansiktet orkar inte röra en muskel.

Men i övrigt har hon betett sig alldeles fantastiskt (ser ni att bokstäverna dryper av ironi), hon har flängt omkring som en hippie på drogavvänjning och ömsom garvat maniskt med några salsasteg, ömsom skrikit rakt ut medan missnöjesnäven hyttat argt.

Nu ska jag däcka framför tv:n och hoppas att krogen brinner upp så P får åka hem tidigare så han kliva upp med det överpigga halloweenmonstret i ottan.
Lägg ner

Jag och tioåringen mulade ner oss i soffa gigantisk med Ben&Jerry framför Idol igår. J#vlar vad uselt det var. Inte dåligt, utan USELT!!

Nu måste jag ju vara lite ödmjuk och pedagogisk när jag sitter brevid framtidens erövrare och kan inte skrika "J#vla SKIT!" hur som helst men en och annan kräkimitation gjorde jag bakom hennes rygg åt deltagarna utan självinsikt.

Nu ska jag börja skriva protestlistor att tondöva icke göra sig hörde via etern.

RSS 2.0