Fashion 90

Nu har jag kollat runt lite på modebloggar i cyberspace och ingenstans står det hur man bör klä sig när man ska promenera till bvc i sidleds-snö samt några plusgrader och sen se sådär nymorsefräsh ut så de andra slitna mödrarna blir grönt avundsjuka. Hade de på bvc bjudit på vin efter de nya rönen finns 1000 outfits att välja mellan för då tar man väl taxi så man hittar hem sen.

Kommentarer
Postat av: Log

Ta på dig det alla andra kommer ha- tunika, blåa jeans, svart jacka (kappa), en söt liten mössa och stövlar (utanpå byxorna!)Och sminka dig inte, bara lite rouge på kinderna. Fast det kanske du kan hoppa om du ska promenera. Det gör sig själv då.

2008-03-14 @ 09:02:26
URL: http://www.loglady.blogg.se
Postat av: Tågmamman

Du har ingen aning - 22 min av promenaden är på skoterled med blankis, här i träsket snöar det hejvilt så smink var redan bortcheckat från listan. Jag äger 2 mössor - nr 1 är en pälsryssmössa och nr 2 är en reklammössa från Minttu. Oftast är jag sjöblöt i svett innan jag ens kommit genom dörren.

2008-03-14 @ 09:12:57
URL: http://mestommig.blogg.se
Postat av: Log

I know! Ska också ut sen men vagneländet. Kuratorn...suck. Jag har också en reklammössa från Minttu. Patricks Combo. Jättetjusig. Slipper dock promenera på skoterleder, vi har (tro det eller ej) riktiga vägar här i Timrå.

2008-03-14 @ 09:17:19
URL: http://www.loglady.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0