Tack för den här tiden

Nu klappar jag igen fabriken för ikväll, måste ligga i soffan en stund och pilla mig i navlen för att sedan vänta in timman då det händer.

Jag har haft det bra som 29-åring, fick en liten vacker att älska gränslöst - det får sammanfatta detta år dagen innan dagen.

Kram på er så syns vi imorrn.... om jag har tid.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Oooooooooohhhhhh !!!! Gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gamal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal, gammal 30årig brud!!!! Me= fortfarande lite bebis 29åring !!!! Men GRATTIS såklart !!!!! Ja ja, snart, men tror du jag orkar sitta vaken till tolv, icke! Imorgon e jag ju livrädd jag glömmer det så bäst att ta tillfället i akt och göra ett avtryck! *pusspåkinden*

2008-03-05 @ 22:53:14
URL: http://asanil.blogg.se
Postat av: Skonilsson

29 är ingen ålder. Eller det är det ju, bara inte en så imponerande ålder, åldersmässigt alltså. Inte alls mycket. Det var nog det jag ville säga.

2008-03-06 @ 02:34:48
URL: http://skonilsson.blogspot.com
Postat av: Gremly

Hemskt mycket grattis! Det är ett under att man uppmärksammat att du fyller år idag, din blyghet till trots - du har ju knappt nämnt det. Skickar kram och luftpussar på kinden på stan utanför åhléns - hälsning. Ha en bra dag.

2008-03-06 @ 10:14:32
Postat av: Benny

Vart är du någonstans just i detta nu?!
Jag vill sjunga "ja må hon leva".
Annars får du gott nöja dig med ett grattis... gammtant!

2008-03-06 @ 10:50:03
URL: http://svartblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0