Glöm inte, Ring Tretorn

Jag hade mina stentuffa rutiga gummistövlar på mig igår - hela dan, från 7.30 till 19.30.

Mycket gående blev det eftersom jag både gjorde stan och Birsta city inklusive ett hjärnsläpp när jag i min shoppingiver vandrade in på för dagen nyöppnade Coop och fick slå mig ut likt en gladiator (nja, en sån där som var sämst när de tävlade i gladiatorerna, den svenska versionen med Gunde och Agneta).

Stövlarna åkte av ett kort ögonblick för att prova ett par skor jag sen var tvungen att köpa när butiksflickan rynkade så på näsan att jag trodde hon skulle anmäla mig till farligt avfall och minsann berätta att hon jobbat en sommar för anticimex men detta slog det mesta..

När jag tog av dem på kvällskvisten var jag dyngsur runt vristerna - jag hade inte känt det överhuvudtaget (kanske pga de 4 cm-tjocka yllestrumporna) men jag var så blöt att jeansen hade färgat av sig in på bara skinnet så nu går jag omkring med vad som ser ut som apvidriga åderbråck i ankelhöjd. Duscha är det inte tu tal om, jag ska bada 2!! ggr till helgen.

Hur blev jag så fuktig? Har det snöat in i skaften så kraftigt? Har jag en sprättig gång som viftar upp modd ända i stövelkantshöjd? Eller det sista och värsta - har jag såna enorma ankelsvettningar att jag borde söka hjälp?

Kommentarer
Postat av: L

Lyllo dig som bara hade fejkade åderbråck!!! En annan får ju dras med riktiga.....

2008-04-11 @ 14:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0