Im trailertrash

På tisdagar jämna veckor tömmer de soporna här i Lunde. Då gäller det att slänga all skit man har samlat på sig i 2 veckor. Nu för tiden är det lätt att fylla den gröna tunnan - blöjor tar plats. Tidigare fick jag okynneskasta lite grejer bara för att få upp volymen, oftast Ps samlade skräp.

Idag trallade jag ut glad i hågen med riktiga skor eftersom jag redan märkt att fobbatofflor inte direkt är sockeplast på glashalt underlag. Med en påse i varje hand kom jag ca 3 meter innan isen tog makten - självklart rörde aldrig påsarna marken eftersom jag i min förvirring blandade ihop dem med dry martinis.

Jag gjorde nåt som antagligen kan liknas vid salkov och tog sedan emot mig med både knä och röv. Röven dallrar lite än..

Lite lycklig blev jag för i mitt nuvarande tillstånd kan jag knappast hjälpa till med städningen ikväll som äntligen blivit spikad så jag kollade över mina skador.



Hela den vurpan och det lilla märket, jag skulle dock kunna skrämma sjukhuspersonalen med mina håriga smalben.
P kommer aldrig känna medlidande för det där utan än en gång kommer han att dra historien om när han högg sig i tummen och jag kommer att muttra tillbaka nåt om förlossningen av hans barn. Lika bra att skita i det men surmin ska jag ha hela städningen igenom.

Ps - det är jävligt svårt att knäppa kort på sitt eget knä och faktiskt få det att se ut som ett knä!! Ds

Kommentarer
Postat av: LINDA

Vet inte om du såg Carolina Gynnings program förra veckan...där sa en liten tjej (typ 5, nästan som du)som bränt sig jättelite att: "när man är liten så känns lite JÄTTEMYCKET"....du kan ju testa den på Perra, kan gå.....

2008-01-22 @ 13:45:58
Postat av: Tågmamman

Jag konkurrerar ju med Dellan som åker slalom idag och säkert gör storvurpor utan en min - j.a unge!!

2008-01-22 @ 14:05:18
URL: http://mestommig.blogg.se
Postat av: B

Jag stötar ditt val som dry martini drickande isprinsessa som bjuder på trippel salkov istället för att du ska hålla på med banala saker såsom städning.

2008-01-22 @ 14:42:17
URL: http://svartblogg.blogg.se
Postat av: Tågmamman

Jag vet!! Jag borde inte behöva befatta mig med sånt. Du kommer dock antagligen att bli kallad till förhör i ladan av stora stygga P för ditt uttalande (där bjuder han oftast alla på sprit så du lider nog inte).

2008-01-22 @ 14:44:48
URL: http://mestommig.blogg.se
Postat av: M

Är det här jag ska skratta ondsint och mumla att somliga straffar gud på en gång?

Och visst är det lustigt att man alltid räddar det man har i händerna, sopor som drinks och cig?

2008-01-22 @ 20:31:53
URL: http://nejtack.blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0