Rooligt (uttalas sådär sarkastiskt)

Idag ringde våran lokis 4 minuter innan tågets avgång och undrade om vi skulle med? Vi satt helt kolugnt och inväntade ett försenat tåg som vi trodde skulle stå till förfogande vid dess ankomst men "nån" hade tydligen trollat fram ett nytt tågsätt. Vad "nån" glömde, var att informera oss tre som skulle jobba ombord. Märkligt och ovanligt att vara sist ombord med skam flackandes i blicken.

Varför det andra tåget var försenad var pga ogräsresning i Sundsvall som gick lite snett tydligen - vad säger man, "hoppsan, skulle klippa maskros men klippte hela strömförsörjningen istället".

Jaja, hem kom jag och fick möte av ett överpiggt monster som fick komma hem tidigare från dagis med feber och snuva. Det märktes inte nämnbart eftersom här har det varit duracellmentalitet tills jag tejpade fast henne i sängen och viskade prozac. Nu ska jag låtsas orka dricka ett glas rosé och njuta av två veckors ledighet. Varför? För att jag kan!

Kommentarer
Postat av: Anna E

Kul att se ditt snygga fejs häromdagen.

repris snart?

2009-06-15 @ 07:25:14
URL: http://hondjavulen.blogg.se/
Postat av: Tågmamman

Vill gärna se dig in action med min granskande blick - dock är jag lurad och spenderar sommaren på KRA. Kommer att sitta som en sällskapssugen valp i fikarummet gläfsandes efter uppmärksamhet.

2009-06-15 @ 12:01:37
Postat av: Online Blackjack

iurpmnftupnnjh, Online blackjack fun, kPnDrXe, [url=http://intuitive-shopping.com/]Online blackjack websites[/url], rmkNcXY, http://intuitive-shopping.com/ Online Blackjack, NZCGdEf.

2015-01-14 @ 18:04:20
URL: http://intuitive-shopping.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0