Dagis del 2

Vi har fått dagisplats, deltid from v 13, på det valda stället här närmast.

Hur gör jag?
Ringer jag dit själv och hör om inskolning eller hör de av sig.
Hjälp!

Just nu sitter Dissan lugn som en filbunke och tittar på "biipbiip" så just nu är hon en keeper - ska jag verkligen lämna henne ifrån mig (denna fundering kan komma av sig om sisådär 32 sekunder).


(japp, det gjorde den...)

Kommentarer
Postat av: Åsa

För oss ringde förskolan en tid innan och presenterade sig, informerade vem vår inskolningtjej var, vilken avdelning, när hur & varför :) Två veckor innan skulle vi dit på samtal och visning och sitta ner och prata ang förskolan och deras pedagogik och arbetssätt etc med föreståndarinnan. kaffe och kaka ;) Det där med dagis har varit så sjukt bra för Sanna och jag lovar dig att det bara kommer föra gott till Diss med :P kramen Å du, då måste vi ju hänga innan starten!! Äh, bättre att hänga efter ;)

2009-03-11 @ 09:09:53
URL: http://asanil.blogg.se/
Postat av: Loggy

Här i Timrå funkar såklart inget som det ska.Vi fick TJATA till oss en plats och sen fick Jimmy ringa till avdelningen veckan innan för att höra om tider osv. Sanslöst! Dagis är bra skit, men passa på att njuta av DITT barn, för om ett par veckor kommer hon vara som förbytt. Allt du lärt henne kommer vara borta och hon kommer göra som skitungarna på dagis gör istället. Mysiga värld!

2009-03-11 @ 13:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0