Så mycket skit

Hur mycket jag än plockar och rensar och fejar och städar blir det aldrig klart. Beror delvis på att allt tar så lång tid med den ohyggliga björntjänst Diss alltid står för när hon ska hjälpa till.

Jag gick igenom alla papper från förra året för att få lite koll på inkomstuppgifter inför dagisavgiften men gav upp och insåg att det blir maxtaxa ändå. Allt stuvades tillslut undan i en pärm och där blir det nog liggandes tills nästa blankett ska fyllas i - hatar för övrigt blanketter, från kommunen känns allt så b med kopierade papper och små, j.a rutor som ska låtsas rymma ens handstil.

Även Amerikalådan städades (den låda i köket där all skit man inte vet var man ska lägga hamnar) och där fanns fynd för D . Alla gummiband placerades omsorgsfullt över hela huset tillsammans med serpentiner och gem. Gamla julkort fick rejäla pussar och är nu antagligen gömda för omvärlden. Värst var när hon hittade en påse skruv som först skulle ätas men sen tydligen inte var rena nog och slängdes i diskmaskinen, nästa gäst som kommer får antagligen handdiska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0